Una dintre cele mai mari companii din lume vine și în România cu oferte de angajare! Vezi despre care companie e vorba!

0
363

amazon_locuri_de_munca_pentru_romaniÎn 2016, Amazon, una din cele mai mari companii din lume, va infiinta mii de locuri de munca în întreaga Europa, inclusiv în Romania. Acest lucru se va realiza în același timp cu dezvoltarea serviciilor de livrare a produselor Pantry și Fresh.

Aproximativ 2500 de locuri de munca vor fi în Marea Britanie. De aici, se va extinde și în alte părți ale Europei, ceea ce va face posibila concentrarea pe operatiunile de cercetare și dezvoltare din Uniunea Europeana.

Aceste noi posturi vor sprijini imbunatatirea infrastructurii operatiunilor de cloud-computing.

Doar în decursul anului trecut, Amazon a infiintat 10.000 de locuri de munca în Europa, aceasta fiind cea mai mare campanie de recrutari din istoria companiei, insumand în total peste 40000 de angajați.

Xavier Garambois, vicepresedintele Amazon EU Retail a putut afirma ca „in prezent cererea este mai mare ca niciodată din partea clientilor din Europa și astfel se intrevad multe oportunitati pentru afacerile Amazon.”

Acesta a menționat ca s-au creat 10.000 de noi posturi pentru anul 2015, iar pentru anul 2016  se dorește creșterea acestora. Noile locuri de munca se vor adresa unui spectru mai amplu ale populatiei, incluzand toate nivelele de educatie, experiența și competenta, de la specialisti în lingvistica pana la experți în media digitala.

Printre angajați vor face parte și specialisti IT, ingineri software pentru mai multe centre ca: Marea Britanie, Irlanda, Germania, Polonia, Olanda, Spania și Romania.

În anul 2010, Amazon a fost dispusa sa investească peste 15 miliarde de euro pentru infrastructura și operatiunile din Europa. De curând, au anunțat ca vor infiinta un nou sediu la Londra, special conceput pentru clientii serviciilor web ale companiei Amazon. De menționat este faptul ca aceasta mai are sedii și în Frankfurt și Dublin.

Și în Romania, compania a infiintat la Iasi în 2005 un centru de dezvoltare.

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns