Un vot pentru jigodiile de la PER este un vot împotriva PSD şi pro mafia liberală care distruge România: Partidul Ecologist Român înseamnă Cătălin Rădulescu Mitralieră, Marian Vanghelie Almanahe, Teodor Nițulescu (ex-prefect PDL de Teleorman) şi alte zeci şi zeci de panarame politice!

0
276

De fiecare dată atunci când partidele antiromâneşti se compromit după o guvernare infectă, în care au prăduit tot şi au pus ţara pe butuci, securiştii aruncă pe piaţă un partid capcană care să preia voturile celor nemulţumiţi şi să împiedice PSD să acumuleze toate voturile adversarilor guvernării.

O să scriu pe scurt, pentru că lucrurile sunt evidente.

PER este o mizerie politică. Un avorton produs pentru a faulta PSD şi a ajuta PNL să câştige alegerile parlamentare!

Faptul că nişte şmecheri au speculat supărarea unor personalităţi politice oneste, ca Şerban Nicolae şi Liviu Pleșoianu, înregimentându-i şi oferindu-le locuri aşa-zis eligibile, nu face deloc mai frecventabil partidul! Pentru că tot în PER şi-au regăsit refugiul zeci şi zeci de ex-membri PDL şi PSD de sinistru renume.

În Argeş, PER îl are cap de listă la Camera Deputaţilor pe maimuţoiul politic Cătălin Rădulescu, personaj exclus din PSD pentru că s-a comportat permanent ca un bolnav psihic, insultând, ameninţând şi vorbind ca un infractor de cea mai joasă speţă. Între noi vorbind, chiar este infractor condamnat definitiv la pedeapsa de un an şi şase luni de închisoare, condamnare pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie într-un dosar de corupţie (exercitarea de fapte de comerţ incompatibile cu funcţia de deputat, încercarea de a-i da o mită de 10.000 de lei unui director de la Dedeman etc.).

Tot la Partidul Ecologist Român şi-a găsit refugiu Teodor Nițulescu, fost prefect PDL de Dâmboviţa, personaj odios care a terorizat judeţul sub protecţia nemernicilor de tristă amintire Traian Băsescu Petrov, Vasile Blaga, Adriean Videanu etc.

Pe listele PER candidează şi Marian Vanghelie Goagăl, zis şi Almanahe, un analfabet exclus de ani buni din PSD, dar pus pe liste acum doar pentru că aduce voturi!

Şi ca ei mulţi alţii!

Cine votează cu adunătura asta votează de fapt pentru PNL, permiţându-le liberalilor să câştige alegerile!

În loc să lovească în jigodiile care conduc România spre dezastru, vectorii de imagine ai PER atacă non-stop PSD. Pentru că asta este misiunea lor!

Vom reveni!

D.M.D.