Un terorist în halat alb: medicul Dumitru Gheorghița!

1
662

19 apr terorist în halat albDin ce în ce mai multe persoane ne sesizează în legătură cu un medic de la Spitalul Judeţean. Comportamentul doamnei doctor Dumitru Gheorghița este de-a dreptul deviant, amintind (păstrând proporţiile) de cel al torţionarului Alexandru Vişinescu. Numai că doamna nu terorizează deţinuţi, ci pacienţi, asistente şi chiar colegi de profesie!

Dacă numai 15% din faptele care ne-au fost semnalate se confirmă, medicul în cauză ar trebui nu doar sancţionat disciplinar şi penalizat pe linie profesională, ci şi îndepărtat din spital. Pe considerentul că reprezintă un pericol permanent pentru sănătatea publică din Argeş.

În timp ce verificăm acuzaţiile care i-au fost aduse în legătură cu prescrierea unor reţete „greşite”, cu tratamente incorecte şi multe alte asemenea, semnalăm deocamdată modul incalificabil în care această doamnă doctor se comportă cu colegii. Nu este zi în care să nu-i ameninţe cu soţul, despre care pretinde că lucrează la… Securitate, nu este zi în care să nu le spună că-i reclamă la ziare etc.

Din nefericire pentru postura autoasumată de… periculoasa spitalului, ne-am interesat şi am descoperit că mult pomenitul soţ nu este deloc securist şi deci nu poate reprezenta în realitate un factor de presiune în relaţia cu ceilalţi medici. Dar şi dacă ar fi fost, prestaţia doamnei i-ar fi adus, în opinia noastră, numai probleme la locul de muncă.

Vom reveni!

D.M.D.

1 Comentariu

Lasa un raspuns