Un tanar din Pitesti de doar 16 ani s-a sinucis chiar in pragul sarbatorilor!

0
618

Un tanar de doar 16 ani din Pitesti s-a sinucis. Andrei Blanaru a fost gasit de mama sa. El se spanzurase in camera,  de sacul de box. Femeia a sunat la 112, insa era deja prea tarziu…

andrei blanaru 16 ani pitesti s-a spanzuratUn tanar de 16 ani din Pitesti s-a sinucis. Andrei Blanaru era singurul copil al familiei Blanaru si apropiatii spun ca acesta devenise dependent de produsele etnobotanice. Parintii stiau de acest viciu al fiului lor si au incercat sa il duca la tratamente de specialitate, insa nu au reusit sa ii alunge gandurile negre.

Durerea parintilor este si mai mare, intrucat fiul lor nu a lasat niciun bilet sau o scrisoare de adio, prin care sa isi exprime suferinta si sa explice motivul care l-a determinat sa faca acest gest necugetat. El doar a postat pe o retea de socializare, cu aproximativ o ora inainte de tragedie, o melodie numita “Autistul”.

Andrei avea prieteni si chiar o iubita, care nu inteleg ce l-a impins pe tanar la acest gest extrem care l-a costat viata. Parintii si apropiatii lui Andrei asteapta expertiza medico-legala pentru a afla daca etnobotanicele au fost cele care l-au dus pe acesta in stare sa isi ia viata.

Lasa un raspuns