Un săptămânal cu apucături jegoase: “Atitudine în Argeș”!

0
2038

22 mar presiuni si santajeExistă un soi de fiţuici oribile care şi-au transformat activitatea într-o permanentă presiune asupra unor firme, instituţii sau personalităţi publice, în scopul de a le determina să acţioneze (împotriva voinţei lor!) în interesul respectivelor gazete sau al unor firme care le finanţează.

Un astfel de săptămânal este “Atitudine în Argeș”, publicaţie care nu ştie altceva decât să ameninţe cu DNA toate acele entităţi sau persoane care… le rezistă!

Dacă aşa se face presă, să le răspundem în aceeaşi notă!

Ar fi bine ca DNA să investigheze, în primul rând, o campanie concertată, de zeci de articole, a săptămânalului respectiv prin care s-a încercat forţarea a trei directori care au condus succesiv Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea să deblocheze un contract fabulos de amenajare a unor bazine hidrografice, contract în baza căruia societatea comercială „Valah Construct” urma să primească suma de 1.000 de miliarde lei vechi!

Având în vedere că firma „Valah Construct” are contract de publicitate cu săptămânalul în cauză, este legal ca ziarul să facă presiuni asupra ABAAV? Nu cumva drumul ăsta duce mai degrabă la DNA, măi Lucian Gherguş, creier de pluş?!

Nouă ni se pare complet ilegal. Zilele următoare vom publica şi facsimilele zecilor de articole prin care s-a încercat intimidarea şefilor de la Ape. Din fericire însă, nu s-a reuşit!

În acelaşi sistem s-a procedat şi cu SC „Turism Muntenia” etc. Revenim şi aici!

D.M.D.

P.S. Ca să scape de eventuale procese, pentru că patronatul are avere serioasă, nu glumă, penibilii de la gazeta asta acuză… cu semnul întrebării! Gen: cutare – un infractor notoriu sau doar victimă a unor conjuncturi? Hai, mă, duceţi-vă dracului, că prea vă credeţi şmecheri!

Sau, parafrazându-i, ori sunt nişte ticăloşi, ori nu-i ajută capul deloc!

Lasa un raspuns