Un pulifrici din trupa de rataţi a lui Frătică le promite brădenilor 500 de lei pentru fiecare vot acordat şefului său la alegerile pentru Primăria Bradu!

0
557

Florin Frătică este ruşinea clasei politice argeşene. De fapt, singura lui legătură cu politica argeşeană este că a reuşit să ajungă primar în 2008 printr-o fraudă electorală de proporţii. Cu voturi cumpărate, cu minciuni îndrugate celor mai slabi de minte etc.

A doua victorie a fost mai simplă. A mutat fictiv sute de persoane în comuna Bradu, vreo 17 numai la el în casă! Ar fi trebuit să înfunde puşcăria până în 2030 numai pentru asta, dar a scăpat. Deşi este evident că acasă cu el nu stăteau 17 străini, iar sutele de mutaţii din Bradu au avut doar scop electoral, fiindcă aceşti indivizi n-au trecut niciodată prin Bradu, cu excepţia datei alegerilor locale din 2012.

Din 2016, la primărie a venit Dan Stroe. Un om serios, modest, gospodar, implicat activ în dezvoltarea comunităţii. Iar comuna Bradu a devenit una dintre cele mai frumoase şi bine administrate localităţi argeşene, asta deşi după un iresponsabil ca Frătică lucrurile sunt greu de pus în ordine.

Între timp, Florin Frătică a devenit PENAL, fiind condamnat la un an de PUŞCĂRIE. Instanţa s-a milostivit de el şi i-a suspendat executarea pedepsei pe un termen de încercare de trei ani, după ce fostul edil a invocat faptul că are copii minori şi pe soţia sa Alina Frătică în întreţinere!

Problema este că, în toamnă, Florin Frătică vrea să candideze din nou la Primăria Bradu. Sloganul său electoral este unul destul de reuşit: „Decât la puşcărie, mai bine la primărie!”. Varianta iniţială, care a fost abandonată pentru că nu i-a plăcut doamnei Alina, suna simplu: „Pune botul şi dă-mi votul!”.

Am primit un telefon de la un brădean care a fost abordat de unul dintre lesbienii lui Frătică, un anume „Ţâcă”. Acesta i-a spus că Frătică este hotărât să câştige primăria şi va oferi 500 de lei pentru fiecare vot!

Până aici nicio surpriză, fiindcă toţi ştim cu cine avem de-a face. Pentru discursul politic, prestanţă şi experienţă administrativă ar strânge cu greu 3,3% din totalul voturilor, cu condiţia ca scrutinul să dureze minimum 10 zile!

Totuşi, organele abilitate vor fi ultraprezente la Bradu în perioada alegerilor. Le oferim tuturor brădenilor de bun-simţ şansa să ajungă celebri denunţând orice infracţiune de mită electorală de care vor lua cunoştinţă. Pentru că acela care-ţi dă cu o mână ca să ajungă în funcţie va băga ambele mâini în banul public după ce va ajunge „la butoane”.

Pentru moment, Florin Frătică stă destul de bine în sondaje. E ultimul! Şi sunt mari şanse să obţină un scor electoral cu o singură cifră. Dar ar fi păcat să nu-l trimitem din nou acolo unde i-a plăcut atât de mult şi unde împărţea camera cu Marian Vanghelie, Adriean Videanu şi Radu Mazăre!

Vom reveni!

La final, o surpriză!

Am intrat în posesia celei mai recente fotografii a lui Florin Frătică, un selfie făcut imediat după operaţia estetică pe care şi-a făcut-o pentru a semăna cu celebrul Pulea Spătaru, idolul său încă din copilărie.

Enjoy, mother fuckers! (Asta este exclusiv pentru votanţii lui!)

D.M.D.

Lasa un raspuns