Un primar scelerat face de râs PSD Argeş!

0
354

Deşi a lovit intenţionat cu maşina un poliţist, primarul Dumitru Voicu de la Miceşti este liber ca pasărea cerului, iar dosarul penal deschis în cauză a fost „rătăcit”
primar scelerat fotoDumitru Voicu este, oricât de greu v-ar putea veni să credeţi, primarul comunei Miceşti. Este realmente imposibil de înţeles ce i-a determinat pe locuitorii acestei comune să-l realeagă de câteva ori pe acest maimuţoi primitiv, al cărui comportament nu frizează doar penalul, ci şi psihopatologia!
Dacă nu ştiţi cine este acest edil psihopat, lucru foarte probabil, fiindcă nimeni nu-şi încarcă memoria cu numele tuturor dereglaţilor, vă lămurim noi, cu câteva informaţii menite să susţină acuzaţiile pe care i le aduc consătenii săi.
Şi, ca să nu fim acuzaţi de subiectivism, vom cita doar agenţia de ştiri Mediafax şi comunicatul oficial al Poliţiei Locale Piteşti.
Mediafax: „Un poliţist local din Piteşti a fost lovit, miercuri, intenţionat de maşina condusă de primarul din localitatea argeşeană Miceşti, Dumitru Voicu, care a refuzat să se legitimeze după ce a fost oprit de către agent pe motiv că intrase pe contrasens pe o stradă spre parcarea Primăriei Piteşti”.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti, Bogdan Aristănţoiu: „Miercuri, 13 mai a.c. , în jurul orei 10.30, un poliţist local aflat în timpul serviciului a oprit, pe o stradă cu sens unic ce duce spre parcarea Primăriei Piteşti, un şofer care intrase pe contrasens. Poliţistul i-a cerut şoferului să se legitimeze, însă acesta a refuzat şi a devenit recalcitrant. În momentul în care poliţistul a încercat să acceseze baza de date pentru a stabili identitatea proprietarului maşinii, şoferul a băgat în marşarier şi l-a acroşat pe agent. Poliţistul local a fost transportat la Spitalul Judeţean Piteşti, unde medicii au stabilit că avea leziuni la un genunchi, agentul acuzând dureri de cap şi dureri în zona coloanei cervicale.
Reprezentantul Poliţiei Locale Piteşti a declarat că acesta este cel mai grav caz în care este implicat un şofer care refuză să se legitimeze poliţiştilor locali. Şoferul care l-a lovit pe poliţist este primarul comunei argeşene Miceşti, Dumitru Voicu”.
Ei bine, din informaţiile noastre, se încearcă muşamalizarea acestui dosar penal, deşi fapta comisă este evidentă. Pentru aşa ceva, miliardarul turc care a ucis un agent de la Poliţia Rutieră zace astăzi după gratii, unde îşi va petrece ani mulţi din viaţă. Singura diferenţă între cele două infracţiuni este că poliţistul piteştean a scăpat cu viaţă!
Din alt punct de vedere însă, fapta primarului psihopat de la Miceşti este mult mai gravă, pentru că el l-a lovit intenţionat pe poliţist, fără a fi sub influenţa alcoolului, doar pentru că agentul a încercat să-l legitimeze!
În zilele următoare, „Ziarul de Argeş” va reveni asupra acestui caz şi va investiga unde s-a oprit dosarul de ultraj al edilului de la Miceşti. Pentru că oricine trebuie să răspundă pentru faptele lui!
D.M.D.
P.S. Mâine, în exclusivitate, fragmente memorabile din întâlnirea lui Dumitru Voicu cu investigatorii Departamentului Naţional Anticorupţie! Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns să avem o astfel de caricatură de primar în Argeş!