Un primar PSD de comună mergea la f…t la un hotel din Piteşti fără să plătească vreodată camera!

0
338

De ce are PSD Argeş probleme, în afara faptului că are un lider ca Şerban Valeca, imaginea vie a unui Moş Teacă ramolit şi depăşit de evenimente? Simplu: fiindcă are şi unii primari de tot rahatul!

Unul dintre cei mai vocali edili de comună din Argeş, celebru pentru susţinerea acordată necondiţionat deputatului Cătălin Rădulescu Mitralieră, îşi făcuse acum ceva vreme un obicei de a preacurvi des şi la vedere în Piteşti. Primarul se prezenta la un hotel situat în centrul urbei împreună cu diverse panarame de sex opus, unde se învârtea ca un coi în căldare, întreba de patron etc., tot să nu plătească 50 RON pentru două ore! Există numeroşi martori, de la recepţioneri până la cameriste, care pot confirma acest lucru.

Până să-şi dea cu părerea despre ceea ce trebuie să facă un preşedinte de organizaţie judeţeană, puşlamaua cu panglică tricoloră ar trebui să fie preocupată de sexul conjugal. Sau măcar să-şi achite camerele unde se joacă de-a Romeo futăciosul, în total dispreţ faţă de conduita publică pe care ar trebui să o aibă un ales al cetăţenilor!

Evident că o să-i dăm şi numele individului. Dar asta peste câteva zile, atunci când toată organizaţia judeţeană a PSD va vorbi despre acest lucru.

D.M.D.

Lasa un raspuns