Un nou record pentru Ziarul de Argeș: 21.459 cititori într-o săptămână! Vă mulţumim!

0
317

record_cititoriZilele acestea, cotidianul Ziarul de Argeș a înregistrat un nou record de audienţă: 21.459 cititori unici într-o săptămână! Cifra este absolut fabuloasă în condiţiile în care publicaţia noastră poate fi citită online doar de cinci luni, în condiţiile în care concurenţa apare pe internet chiar şi de treisprezece ani!

N-o să spunem niciodată că suntem pe primul loc în Argeş, aşa cum o fac, concomitent, trei-patru site-uri săptămână de săptămână. N-o spunem pentru că nu este ÎNCĂ adevărat. Chiar dacă avem zile în care suntem primii în Argeş, per ansamblu mai avem puţin până îi vom întrece pe toţi… pentru multă vreme!

Un singur lucru aş mai vrea să spun despre noi. Ne-am propus o creştere constantă, bazată pe articole incisive, de interes public! Nu numărăm morţii la IML Argeş, nu suntem vitrina maşinilor avariate minor pe străzile judeţului, nu suntem vuvuzele care să pupe în fund cine ştie ce derbedei din spaţiul public pentru un pumn de bănuţi. Suntem Ziarul de Argeș, o publicaţie pe care unii o iubesc şi o respectă, alţii o detestă şi o înjură, dar de care toţi cei din viaţa publică argeşeană trebuie să ţină cont!

Recordul pe care-l sărbătorim astăzi este unul provizoriu. Sunt foarte sigur că lunea viitoare vom prezenta o nouă reuşită, cu cel puţin câteva mii de cititori în plus!

Citiţi Ziarul de Argeș şi veţi avea cel puţin două beneficii: veţi fi mult mai bine informaţi şi veţi putea vota astfel încât nu veţi mai fi furaţi!

D.M.D.

Lasa un raspuns