Un nebun furios ameninţă Institutul de Cercetări Nucleare

0
557

Un nebun furios şantajează şi ameninţă în bloc conducerea Institutului de Cercetări Nucleare Mioveni!

• Printre cei vizaţi de individ se numără şi senatorul Şerban Valeca, a cărui soţie este denigrată fără niciun temei

bolnav_mintal_la_ICN_1Din nefericire, România nu este doar ţara unde câteva mii de manifestanţi au doborât cel mai performant Guvern postdecembrist. Este şi ţara unde, în instituţii vitale pentru siguranţa naţională, lucrează voioşi şi netulburaţi de nimeni oameni cu grave afecţiuni mentale. Adică nişte psihopaţi violenţi care în orice secundă pot provoca adevărate dezastre!
În Piaţa Milea din Piteşti, imediat după tragedia din Clubul Colectiv, au ieşit în stradă câteva zeci de elevi şi studenţi, câteva zeci de ultraşi şi câţiva indivizi care păreau evadaţi de la ospiciu! Din ultima categorie mi-a atras atenţia un ciudat care arăta ca şi cum ar fi în permisie de la „Bălăceanca”. Din nou instinctul nu m-a trădat. Nu era în permisie de la „furioşi” pentru că nimeni nu-l internase acolo, deşi suferă de sindromul bipolar. (Tulburarea bipolară este o boală psihică ce se caracterizează prin schimbări extreme de dispoziţie şi fluctuaţii ale nivelului de energie pe care îl au cei afectaţi. Când trece prin aceste schimbări, bolnavului i se pare dificil să-şi îndeplinească sarcinile zilnice. Sindromul bipolar mai este cunoscut şi ca boala maniaco-depresivă.)
Bolnavul la care mă refer se numeşte Laurenţiu Cătălin Dinu şi lucrează (incredibil!) la Institutul de Cercetări Nucleare Mioveni. Omul este un adevărat pericol public, fiind bântuit de accese de demenţă agresivă cum eu unul n-am mai întâlnit.bolnav_mintal_la_ICN_2
Pentru astăzi vă dau doar câteva exemple care, doar ele, ar fi de ajuns pentru ca psihopatul în cauză să fie dat afară imediat de la serviciul strategic în care activează şi obligat la tratament medical intensiv.
De vreo lună, nebunul a făcut potecă la DIICOT şi alte organe ale statului, unde a semnalat comiterea unor infracţiuni „nucleare” la ICN, infracţiuni care nu există decât în mintea lui şifonată, dar care probabil i-ar face geloşi şi pe cei de la ISIS. Tot din acel moment, Laurenţiu Cătălin Dinu a început o campanie de ameninţări şi şantaje fără precedent în istoria ICN, prin care a încercat să obţină demisiile tuturor celor din conducerea institutului.
Ameninţări şi şantaje cum ar fi „Dacă până mâine la 11 nu vă anunţaţi demisia, mă duc la DIICOT şi vă bag la puşcărie!”, „E ultimul avertisment: scrieţi-vă demisia acum şi scăpaţi de cătuşe!”, plus alte sute de astfel de presiuni au fost deja printate de noi de pe contul de facebook al dementului. Printre ele, nenumărate insulte şi calomnii incalificabile, atacuri la familiile şefilor săi, pasaje întregi în care îşi bagă şi-şi scoate mai ceva ca într-un film porno, mărturisiri sifilitice gen „mai bine îmi fut nevasta decât să-mi fut timpul cu voi!”, „te cheamă Ponta, te cheamă Sorin Câmpeanu, te cheamă cum te-a fătat măta aia de a luat mânz, mă fut pe funcţiile voastre, eu sunt Dinu şi când e vorba de meseria mea, aici e gara mea!” (mă-ta are cratimă, mă dementule! – nota redacţiei).
bolnav_mintal_la_ICN_3După cum se poate vedea din facsimile, nici soţia senatorului Valeca n-a scăpat de şuvoiul de invenţii debitate de acest nebun furios. Căruia, apropo, nu-i ajunge revoluţia dementă pe care încearcă să o facă la ICN Mioveni, ci îi invită pe români… la revoluţie (?!) în Piaţa Universităţii pe 1 decembrie a.c. Împotriva cui vrea revoluţie? La dracu’, parcă mai contează! Nebunie, isterie şi demenţă agresivă să fie, cât cuprinde.
Eu unul, ca formator de opinie, nu pot să cred că un astfel de individ a putut lucra la Institutul de Cercetări Nucleare Mioveni!!! Nu pot să cred că există jurnalişti care vorbesc cu el (smucitul aşa se laudă!). Şi nu pot să cred că există oameni politici îndeajuns de disperaţi încât să profite de problemele psihice ale omului, încercând astfel să mai obţină capital electoral!bolnav_mintal_la_ICN_4
Din păcate, există! Citiţi mâine „Ziarul de Argeş” pentru a afla cine este politicianul într-atât de abject încât să exploateze un bolnav psihic în scop electoral!
D.M.D.

Lasa un raspuns