Un mega scandal la Universitatea din Pitești: Cine a decis că soții Bărbuceanu pot preda, în condițiile în care au recunoscut în instanță că se află sub tratament pentru boli psihice grave?!

0
575

În cadrul unuia dintre zecile de procese intentate oricui a îndrăznit să i se opună sau să-l demaște, șeful Sindicatului Liber al Universității din Pitești, Mircea Bărbuceanu, a pretins că este bolnav psihic în toată regula, urmând chiar și un tratament cu medicamente extrem de puternice. Mai grav este că, în conformitate cu documentele medicale depuse în instanță și pe care le prezentăm în facsimil, a pretins că este afectată de o afecțiune psihică similară și Daniela Bărbuceanu, soția lui, și ea cadru didactic la UPIT!

Asta una la mână! Pe aceeași linie, fostul rector Gheorghe Barbu a pretins, în mod public, într-o scrisoare adresată cadrelor didactice din universitate că lect. univ. dr. Mircea Bărbuceanu a încercat cumva să-și omoare fratele :,, (…) domnul Bărbuceanu şi-a alergat fratele cu toporul, dar nu l-a prins. De aici şi inspiraţia siglei sindicatului cu cele două topoare, probabil unul pentru fratele său şi celălalt topor o fi pentru mine”.

Așa stând lucrurile, adresăm conducerii UPIT următoarele întrebări elementare:

A fost discutat cazul „bolnavilor” Bărbuceanu în structurile de conducere a Universității din Pitești?

Cine este persoana sau forul care a decis că soţii Bărbuceanu au dreptul să predea cât timp se aflau sub tratament? Sau cine este cel care a decis că nu este nevoie de o astfel de aprobare?

Au fost anunţaţi studenții celor doi că soţii Bărbuceanu sunt, după propriile lor afirmații, suferinzi psihic? Cine a stabilit că studenții nu sunt în pericol, fizic sau din punct de vedere al notării?

Au existat plângeri ale studenților vizavi de activitatea didactică a soților Bărbuceanu?

Așteptăm răspunsul la aceste întrebări de la actuala conducere a Universității din Pitești. După care vom trece la lucruri mult mai interesante!

D.M.D.