Un manager de la Ramada Pitești îi înjură pe facebook pe cei care au votat cu Liviu Dragnea şi PSD: „Persoane de un mental precar, boşorogi oligofreni, bătrâni sifilitici”!

0
2281

A trecut mai bine de o lună de la alegerile parlamentare câştigate de PSD cu cel mai bun scor din istoria politică postdecembristă! Cu toate acestea, susţinătorii lui Dacian Cioloş şi ai partidelor respinse masiv de români, PNL şi USR, par că nu s-au trezit din isteria în care s-au bălăcit în campania electorală.

Publicăm astăzi pasaje din limbajul infect al unui nefericit care pretinde că este „event manager” la Ramada Pitești. Îl cheamă Edi Panait Gabriel şi, evident, face parte dintre tinerii frumoşi şi liberi. Cel puţin teoretic, pentru că, dacă nimeni nu poate nega faptul că este tânăr, în ceea ce priveşte frumuseţea nu se califică deloc, iar la capitolul libertate pare sclav al unor prejudecăţi şi idei preconcepute care-l definesc ca fiind posesorul unui IQ subunitar!

În fine, iată cum vorbeşte acest băieţaş despre cei care cred în Liviu Dragnea şi în PSD: ,,Observ 2 tabere. Una formată din susţinătorii lui Dragnea, nişte pers. de un mental precar, boşorogi oligofreni în mare parte! (…) Încă mai sunt locuri la Bălăceanca, dacă nu încercaţi la Socola, bătrâni sifilitici!”.

Ar fi uşor să i se răspundă acestui puţoi penibil cu aceeaşi măsură. Să-i explicăm că atunci când foloseşte exprimări de genul ,,pers. de un mental precar” demonstrează faptul că la orele de limba şi literatura română era ocupat să ude buretele. Că boşorogii ăia oligofreni, bătrânii ăia sifilitici sunt cei care au construit România asta în care el, un limbric, mănâncă acum căcat pe facebook cu polonicul! Dar nu o să insistăm astăzi prea mult asupra pulifriciului spurcat la gură.

Sunt extrem de curios care este punctul de vedere al domnului Virgil Dumitru despre delirul feisbucist al lui Edi Panait Gabriel. Din câte îmi aduc eu aminte, COMESAD n-a dus-o tocmai rău în Argeş cu PSD la conducere.

Totuşi, cu adevărat grav este altceva. Un angajat de la RAMADA Pitești a insultat public un număr imens de argeşeni, cei care au votat pe 11 decembrie cu PSD şi Liviu Dragnea. I-a numit boşorogi oligofreni, bătrâni sifilitici etc. Conducerea hotelului este obligată să ia măsuri. Sau nu! Consecinţe, însă, vor fi cu siguranţă!

D.M.D.

Lasa un raspuns