Un limbric politic în convulsii: Mircea Andrei!

0
403

15 mar Mircea AndreiÎn fiecare vineri, în Argeş începe nebunia. Site-urile o iau razna. Gazetele par editate de bolnavi mintal cu acte! Până şi Facebook-ul devine un fel de balamuc fascinant!

Ce se întâmplă? Mircea Andrei şi gaşca sa de traseişti şi frustraţi de la Partidul pentru Argeş şi Muscel se întâlnesc cu presa argeşeană în cadrul conferinţei săptămânale de presă a acestui partid.

Timp de mai bine de o oră se delirează cu spume la gură! Se promit spitale pentru judeţ. Se promit fonduri pentru judeţ, drumuri, se bat câmpii ca la Dan Diaconescu Direct pe vremuri! Sunt aduse fel de fel de arătări prezentate cu tupeu ca viitori consilieri judeţeni, deşi PAM are 1% în toate sondajele de opinie şi sunt şanse 100% să primească de la electoratul argeşean ce primea Moni de la Irinel Columbeanu în celebrul filmuleţ filmat pe gaura cheii!

Toate gazetele şi site-urile argeşene sunt cumpărate de pulifriciul oltean care a descins în Argeş ca senator PDL de Dâmboviţa! Au blaturi cu acest venetic, motiv pentru care îl prezintă, contra cost, ca pe un mare şi viril politician argeşean, deşi toţi ştim că în 2012 s-a făcut de râs şi la alegerile locale, şi la cele generale. Nimeni nu-l contrazice, nimeni nu şterge cu el pe jos, nimeni nu-i spune în faţă că minte ca un mitoman în criză, nimeni…!

Băi Mircea Andrei, dacă n-o face nimeni, o s-o facem tot noi!

Eşti un limbric politic în convulsii! Eşti disperat că nu mai reprezinţi nimic, că nu mai ai acces la fonduri, la numiri etc. (Dacă-mi spui că n-ai luat bani publici, iar vom publica milioanele de euro primite de firma ta de avocatură de la entităţi bugetare în perioada regimului pe care l-ai slujit în genunchi: Băsescu-Udrea-Boc!)

Şi tu, şi firma de consultanţă care munceşte pentru tine aţi ajuns la capătul puterilor. Tot ce faceţi e zadarnic! Pentru că voi ştiţi că n-aţi convins pe nimeni să vină alături de voi, cu excepţia unor frustraţi penibili, care sunt deja la al şaselea partid!

Toţi râd de tine, măi Andrei! Ai adus vineri o jurnalistă pe care ai prezentat-o ca fiind viitor consilier judeţean al PAM. Păi tu nu eşti sigur că intri tu în CJ Argeş, darămite să pătrundă aia în legislativul judeţului! Chiar crezi că te crede cineva, că există fie şi numai un singur argeşean care să dea doi lei pe ce spui tu?

Pentru judeţul Argeş, acest băsist odios, fost senator PDL de Dâmboviţa care a fost trimis aici să facă rău şi care acum nu vrea să plece dracului şi să ne lase în pace, este inamicul public numărul unu! Duşmanul numărul unu al argeşenilor!

Iar noi, „Ziarul de Argeş”, îl vom trata ca atare!

D.M.D.