Un cuplu defect: deputatul Mitralieră şi „investigatorul” Marian Paraschiv zis Pantera Roz

0
206

Deputatul Cătălin Rădulescu Mitralieră a fost ejaculat din PSD în urma unui circ grotesc pe care l-a făcut atunci când a încercat să candideze la un post de vicepreşedinte împotriva voinţei organizaţiei din care făcea parte şi contracandidându-l pe propriul şef de filială, senatorul Şerban Valeca.

Publicăm astăzi un facsimil care arată că deputatul Rădulescu nu este doar antisemit, aşa cum aţi putut afla de pe site-ul nostru. Nu este doar un lătrău isteric, aşa cum a constatat întreaga Românie atunci când Mitralieră ameninţa că iese şi trage cu Kalashnikovul în protestatari. O nu, Rădulescu Mitralieră este un diliu care plăteşte alţi dilii să urmărească oameni de afaceri şi să afle lucruri compromiţătoare despre aceştia pentru a le face dosare penale.

În 20 de ani de jurnalism, noi n-am mai întâlnit un astfel de caz. Un deputat să plătească un individ cunoscut cu probleme de toate felurile pentru ca acesta să facă pe detectivul particular şi să strângă date pentru ca el, parlamentarul, să-i poată face rău unei persoane cu care se află în litigiu.

„Investigatorul” deputatului Rădulescu este un anume Paraschiv Marian, supranumit Pantera Roz în cercurile în care bântuie fără pic de graţie. Omul a primit 1.000 RON de la Cătălin Mitralieră pentru a obţine el date de la primării, OCPI şi notariate prin care să-l înfunde pe omul de afaceri Nicolae Ivănescu. Banii s-au acordat în baza unui fel de contract de împrumut, document conceput de cei doi într-o manieră oligofrenă şi redactat ca o compunere de clasa a treia la şcoala ajutătoare de la Filipeşti!

Ideea este că omul ăsta a fost trimis în Parlament de alegătorii lui pentru a face legi pentru români, nu pentru a comite o infracţiune pentru care a şi fost condamnat la 1 an şi 6 luni de puşcărie şi în niciun caz pentru a-i ameninţa pe români cu mitraliera sau a-şi urmări duşmanii cu fel de fel de caricaturi plătite pe colţul mesei şi transformate în detectivi de ocazie.

Cât despre nenea Paraschiv, el l-a făcut de bani pe Rădulescu fără să descopere nimic despre Nicolae Ivănescu. Nici la notariate, unde nici nu a fost fiindcă nu l-ar fi băgat nici Pulea în seamă, nici la OCPI, unde nu aveau nevoie de un măturător, şi nici pe la primării, unde edilii nu stau de vorbă cu glume ale naturii.

Pantera Roz ca Pantera Roz, dar vă daţi seama totuşi ce muci e mintea deputatului Rădulescu Mitralieră?!

D.M.D.

Lasa un raspuns