Un bărbat din Argeș s-a sinucis de ziua lui!

0
133

Vă relatam ieri o știre tragică – un bărbat din Argeș s-a aruncat în fața trenului și a murit pe loc. Cercetările polițiștilor au determinat cauzele acestei fapte, precum și identitatea sinucigașului.

Tragedia a avut loc joi, când Constantin Strîmbu împlinea  49 de ani. Omul  şi-a luat o cafea, o sticlă de whisky şi una de Coca Cola şi s-a dus pe calea ferată, în zona Autobazei din Prundu – Piteşti. A băut tot alcoolul şi a sunat-o pe fiica sa, pentru a-i spune că nu mai are de ce să trăiască. A aşteptat primul tren şi a sărit în faţa locomotivei. Mecanicul n-a mai reuşit să oprească. A murit pe loc.

Cu o zi înainte, Constantin Strîmbu mai încercase să-şi ia viaţa. Atunci, în zona Ştrand din Piteşti. S-a urcat pe podul de cale ferată şi a vrut să sară. Doar că a fost văzut de o persoană care a sunat la 112. Bărbatul a fost preluat de Poliţie şi  SMURD  şi dus la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Argeş, dar a refuzat internarea. S-a întors acasă, la supărările lui.

Omul muncise o vreme în Spania. Reîntors în ţară, bărbatul a avut mai mute neînţelegeri cu soţia  sa şi au hotărât să se despartă. Nu s-a obişnuit însă cu ideea unui divorţ şi a devenit tot mai abătut. La ultimele discuţii purtate cu fiica sa, omul a tot dat de înţeles că-şi va pune capăt zilelor, dar fata nu l-a crezut în stare să-şi ducă planul la capăt.

Lasa un raspuns