Un argeșean a ajuns după gratii, după ce a încercat să o omoare pe fosta iubită… și i-a furat și mașina!

0
683

Dragoste cu năbădăi sau obsesie? În urmă cu 4 ani a încercat să o omoare pe iubita care îl părăsise. Scăpat din închisoare recent, a revenit la vechile obiceiuri: i-a furat mașina aceleiași iubite și a fost prins în trafic de polițiști!

Este povestea lui Marius Cătălin Din, un tânăr din Mioveni ce a făcut o obsesie bolnavă pentru fosta sa iubită. În urmă cu aproape patru ani, el a fost găsit vinovat de tentativă de omor calificat după ce a încercat să dea cu maşina peste aceeaşi tânără căreia acum i-a furat autoturismul. Se pare că tânăra se despărțise de el și refuza să îi acorde o a doua șansă. Până la pronunţarea magistraţilor, tânărul a ajuns în arestul preventiv, la mai puţin de o jumătate de an de la eliberare.

Judecătorii au admis solicitarea procurorilor de arestare preventivă a lui Marius Cătălin Din, din Mioveni, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Potrivit rechizitoriului, acesta i-a sustras, în week-end, fostei iubite, cheile maşinii şi a dispărut. El a fost reţinut la scurt timp de către poliţişti şi a ajuns în arest.

Activitatea infracţională a lui Marius Cătălin Din nu se opreşte doar la faptele penale săvârşite din obsesia pe care a făcut-o pentru fosta iubită. El mai este judecat şi pentru vătămare corporală din culpă, conducerea sub influenţa alcoolului şi fugă de la locul accidentului. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul argeşean riscă acum să petreacă după gratii chiar şi 10 ani.

 

Lasa un raspuns