Un apropiat al senatorului Şerban Valeca, Adrian Ştefănoiu, face presiuni pentru decapitarea conducerii Salvamont Argeş

0
289
  • Acest Adrian Ștefănoiu este iubitul şi susţinătorul care a impus-o în funcţia de manager la Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti pe celebra Elena Iagăr, zisă Scorpia!

Acum şase luni, numita Elena Iagăr, de profesie incertă, celebră pentru o serie de curvăsăreli publice terminate cu bătăi homerice şi cu bălăcăreli de-a dreptul vomitive, a ajuns manager la Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti. A obţinut postul fraudulos, nu doar pentru că nu avea niciun fel de experienţă managerială (fiind angajată acolo cu cinci luni înainte, pe postul de referent DEBUTANT!), ci mai ales pentru că organizatorii concursului au aranjat totul pentru a-i elimina contracandidaţii încă de la proba dosarului, iar condiţiile ce trebuiau îndeplinite au fost stabilite pentru a o favoriza pe Iagăr.

În două cuvinte, Elena Iagăr a avut nevoie de doar şase luni pentru a distruge şcoala. A dat afară profesorii cu experienţă pentru a aduce nişte dobitoci agreaţi de ea, a pierdut numeroşi elevi care n-au acceptat să le fie impuşi nişte anonimi în locul profesorilor cu care ei lucrau de ani buni, a tocat bani grei pe diverse şuşanele şi editarea unor cărţi de care nu avea nevoie nimeni etc.

În mod normal, ar fi nevoie de multă puşcărie în acest caz pentru mai multe persoane care au făcut posibil acest jaf cu bani publici, dar nimeni nu pare interesat de respectarea legii! Totuşi, nu se ştie niciodată cum se va termina aventura Elenei Iagăr având în vedere că, în general, toate episoadele aventuroase din viaţa ei s-au sfârşit teribil de prost!

Se pare că metoda Iagăr devine un modus operandi! Pentru că susţinătorul ei din umbră, omul care a impus-o practic în funcţie datorită legăturii lui cu senatorul Şerban Valeca, şeful PSD Argeş, recidivează. Adrian Ștefănoiu, căci el este cel care se babardeşte cu Elena Iagăr supranumită Scorpia de toţi cei care au avut ghinionul de a o cunoaşte, face presiuni la preşedintele CJ Argeş Dan Manu pentru înlocuirea şefului Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu!

Ion Sănduloiu este o personalitate în Argeş. Un om care a salvat şi salvează vieţi, care a făcut enorm pentru Serviciul Salvamont Argeş. Simplul fapt că un Pulică Frânaru ca acest Ștefănoiu încearcă să-l lase fără serviciu prin trafic de influenţă este inacceptabil!

Vom reveni cu informaţii zilele viitoare!

D.M.D.

Lasa un raspuns