Umbra lui Constantin Nicolescu se întinde iar asupra PSD Argeş: Maria Dinu şi trădătorul Titi Tudosoiu candidează pentru şefia PSD Argeş cu binecuvântarea fostului preşedinte condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 7 ani şi 8 luni de închisoare!

0
169

Vineri, 17 ianuarie, au loc alegeri pentru conducerea PSD Argeş. Candidează pentru funcţia de preşedinte: Cătălin Rădulescu, ca de obicei gata să se facă de râs, deputatul Radu Vasilică, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş Ion Mânzână, administratorul judeţului Maria Dinu într-un tandem cu Dumitru Tudosoiu, ultimul vizând postul de preşedinte executiv, şi Cristian Gentea, liderul PSD Piteşti, în echipă cu primarul Ion Georgescu de la Mioveni.

Câteva observaţii ar trebui făcute. În primul rând, alegerile de vineri reprezintă dovada că la nivelul PSD Argeş nu toată lumea a priceput ce se întâmplă. Mai mult, nu toţi au ţiglele pe casă în formaţie completă!

Trecem peste Cătălin Rădulescu, având în vedere că el s-a născut ca să candideze. Că ar ieşi pe locul doi şi dacă ar fi singurul candidat, nu contează. Omul crede în steaua lui, chiar dacă avem de-a face mai degrabă cu o stea căzătoare din moment ce Mitralieră n-a câştigat nicio confruntare în PSD!

Radu Vasilică omite faptul că el reprezintă a parte a problemei, nu soluţia în PSD Argeş. El reprezintă exact acea tipologie infectă de politruc pe care electoratul n-o mai acceptă. A ajuns în funcţie pentru că este finul lui Constantin Nicolescu, cel care l-a impus de fiecare dată în detrimentul unor candidaţi mult mai bine pregătiţi! După trei mandate în care n-a făcut absolut nimic în Parlament, iar pe plan local a cristalizat o gaşcă de prăduitori ai pădurilor argeşene (Armand Chiriloiu, Marius Nicolaescu etc.!), Vasilică vrea acum să reformeze PSD Argeş? Nu poate nimeni să creadă aşa ceva.

Dumitru Tudosoiu este membru al PSD Piteşti. Datorează funcţia şi cariera politică organizaţiei municipale, preşedintele Cristian Gentea şi primarul Cornel Ionică susţinându-l permanent, chiar şi atunci când a avut incidentul acela jenant la concursul pe post. Dacă n-ar fi fost partidul, şi astăzi Tudosoiu ar fi jucat baschet cu elevii după ore pe terenul de la „Brătianu”! Faptul că el îşi trădează astăzi echipa alegând să candideze pentru funcţia ocupată acum de Cristian Gentea denotă lipsă de caracter. Şi-l transformă într-un trădător pe care, în mod normal, organizaţia municipală ar trebui să-l marginalizeze în viitor!

Maria Dinu candidează cu girul, cu binecuvântarea lui Constantin Nicolescu. Ea n-are cum să reprezinte o soluţie pentru viitor deoarece este, orice s-ar spune, validată de un om al trecutului! Niciun pesedist adevărat nu poate uita, nu are voie să uite că Maria Dinu a lucrat, ani buni, pentru fostul senator PDL Mircea Andrei, pe care l-a consiliat la capitolul imagine!

PSD Piteşti, PSD Mioveni, PSD Albota, precum şi nenumărate alte organizaţii care întrunesc împreună peste 75% din voturile social-democrate în Argeş resping categoric posibilitatea ca Maria şi Tudosoiu să fie noua echipă de conducere a organizaţiei judeţene!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns