Tupeu tupeu, dar chiar aşa? Radu Vasilică, imaginea vie a nepotismului, vrea să fie şef al PSD Argeş!

0
112

La PSD Argeş urmează să aibă loc alegeri. Evident, se impune o schimbare, pentru că Şerban Valeca s-a dovedit un om slab, penibil, incompetent din punct de vedere managerial etc.

Vom vedea cine se va înscrie în competiţie şi cine merită să fie susţinut.

Pentru moment însă, am aflat că se trag sfori ca preşedinte să ajungă, susţinut de un grup de aşa-zişi reformişti din aripa tânără, deputatul Radu Vasilică!

Cu toată dragostea, aşa ceva nu se poate! Decât să fie Radu Vasilică preşedinte, mai bine se desfiinţează partidul în Argeş! Mai bine votăm toţi cu UDMR şi-l punem pe Lazlo Tokes prefect!

Radu Vasilică este nepotismul întrupat. Dacă nu s-ar fi căsătorit, la un anumit moment, cu Irina Nicolescu, fata colonelului SIE Petrică Nicolescu şi nepoata lui Constantin Nicolescu, Radu Vasilică ar fi rămas pentru vecie un profesoraş frustrat, ignorat de colegi şi fără prieteni. Aşa, a ajuns în Parlament de mai multe ori, spre disperarea pesediştilor de valoare cărora le-a furat locul în repetate rânduri.

Nevasta l-a lăsat, deoarece lui Răducu îi plăcea mult fofoloanca şi o înşela cu cine se nimerea, spre disperarea familiei. Familiei în care intrase şi din care a fost izgonit cu un şut în fund, rămânând şi fără mulţi bani… pe care fostul socru i-a păstrat.

În fine, pur şi simplu nu se poate. Acest individ nu doar că nu va fi preşedinte al PSD Argeş, dar nu se va mai regăsi nici pe listele pentru Parlament, ba chiar nici pe cele pentru CJ Argeş! Bine, şi va mai păţi multe altele, dar toate la vremea lor!

Oricine va susţine candidatura lui Radu Vasilică va fi vinovat ab iniţio pentru promovarea incompetenţei, imposturii şi nepotismului la vârful PSD Argeş. Şi va plăti cu cariera politică!

D.M.D.

Lasa un raspuns