Trupa Byron cântă acustic pe 10 iunie la Filarmonica Piteşti la „Acusticul de Weekend”

0
323

Trupa Byron şi oraşul Piteşti sunt cunoştinţe vechi – primele concerte ale trupei în afara Bucureştiului aici au avut loc şi întotdeauna Byron a găsit la Piteşti un public entuziast şi pasionat de muzică bună! Ei bine, sâmbătă, 10 iunie, de la ora 20, Byron revine în oraş, de data aceasta pentru un concert acustic deosebit la Filarmonica Piteşti (Calea Bucureşti nr. 2), în cadrul seriei de concerte „Acusticul de Weekend”!

Pentru Byron, acusticul e o a doua natură. La nici un an de la lansarea primului album, „Forbidden Drama”, ei au reorchestrat piesele exclusiv pentru instrumente acustice şi au lansat primul DVD unplugged românesc – „Acoustic Drama”. Şi în Salina Turda au cântat un set unplugged, doi ani mai târziu, profitând din plin de acustica spectaculoasă a locului; rezultatul se vede pe celălalt DVD al trupei, „Live Underground. byron – Far Away (live în Salina Turda)”.

Byron acustic înseamnă orchestraţii deosebite şi instrumentaţie diversă, un mod distinct de a privi muzica, o nouă perspectivă pentru melodiile deja cunoscute. De neratat! Biletele costă 20 de lei şi se găsesc la casa de bilete a filarmonicii. Informaţii la tel. 0248.220.111 şi pe https://www.facebook.com/pitestifilarmonica.

Byron acustic

Dan Byron – voce, chitară, flaut

6fingers – chitară, clape, acordeon, glockenspiel, voce

Dan Georgescu – chitară

Laszlo Demeter – bass

Ovidiu Cristian – tobe

Website: http://byronmusic.ro

Facebook: http://fb.com/byronmusic

Lasa un raspuns