Trepăduşii PENALULUI Florin Frătică ameninţă familia primarului Dan Stroe de la Bradu!

0
394

Probabil că nu m-aţi crezut când v-am spus că Florin Frătică a luat-o razna cu totul şi sunt şanse mari să bea… până se îmbolnăveşte de deces, în iunie, când va constata că e iubit în comuna Bradu ca epidemia de coronavirus!

Şi de ce naiba l-ar iubi, l-ar respecta sau măcar l-ar simpatiza cineva pe Florin Frătică?

Cât a fost primar la Bradu a băut mai mult decât Gabi Tamaş! Există câteva zeci de filmuleţe în spaţiul public (pe unele le-am publicat şi noi, pe altul îl publicăm astăzi) în care fostul primar PDL… nu este niciodată treaz. Dar nu că e băut un pic, e beat rangă! E trotilat cât cuprinde! E beat muci! Şi de fiecare dată se face de râs ca nimeni altul!

Din opt ani în care şi-a făcut de cap la Primăria Bradu, Florin Frătică a stat în vreo trei reprize la puşcărie pentru fapte de corupţie. A fost închis cu lunile de fiecare dată! A şi fost condamnat definitiv pentru corupţie la pedeapsa cu închisoarea, numai că executarea i-a fost suspendată.

În restul perioadei a stat beat şi a umblat după curve. A fost circ, bălăcăreală, sute de articole de presă, scandaluri, divorţ… Şi-a angajat actuala nevastă (pe-atunci iubită!) la Primăria Bradu, fiind cercetat penal inclusiv pentru acest lucru. Bine, trebuie precizat că Alina Frătică îi seamănă teribil dacă ne gândim că şi ea a fost condamnată de instanţă la muncă în folosul comunităţii, semn că în familia Frătică respectul legilor este la cea mai joasă cotă posibilă!

Ideea este că Florin Frătică n-a fost niciodată capabil de nimic. Cu excepţia consumului unei sticle de whisky în 30 de minute. Din acest motiv nu-l regretă nimeni la Bradu. Tot din acest motiv are în jur de 9% în sondajul de opinie făcut la nivelul comunei, un procentaj jalnic ce arată că Frătică a pierdut alegerile înainte ca acestea să aibă loc!

Aşa se explică faptul că organizaţia PMP a trecut în bloc la PSD când Cătălin Bulf a încercat să li-l bage oamenilor pe gât pe Florin Frătică drept candidat. I-au spus liderului că Frătică este o carte pierzătoare, dar Bulf a rămas ferm, aşa că până la urmă organizaţia a trebuit să fie dizolvată, fiindcă… ultimul plecat la PSD închisese uşa după el! Florin Frătică rămăsese singur, cu celebrul său şofer poreclit Ţâţă şi cu alţi doi beţivi de top ai comunei Bradu!

În prezent, Frătică este singurul candidat susţinut de o organizaţie care nu există. Care a fost desfiinţată pe bune, apoi reînfiinţată pe hârtie ca să aibă fostul PUȘCĂRIAȘ din partea cui candida!

Problema este că Florin Frătică, reprezentantul în Bradu al partidului înfiinţat de beţivul naţional Traian Băsescu, a început să joace murdar. Din dispoziţia lui, Stancu Alexandru, zis Ţâţă, fostul lui şofer şi om de încredere, a început să facă iureş prin Bradu. Am auzit că l-a ameninţat pe băiatul primarului Dănuţ Stroe în repetate rânduri, invocând nu ştiu ce postare pe facebook. Printre alte ameninţări nu tocmai ortodoxe a lansat şi una (involuntar!) amuzantă: cică vrea să-l dea în judecată fiindcă ar fi zis că el, Ţâţă, îi împingea lui Florin Frătică coşul cu cumpărături prin Carrefour sau Auchan!

Păi bine, mă Ţâţă mă, păi jumătate din Bradu te-a văzut cu Frătică în diverse ipostaze, mult mai… complicate. Ştim că onoarea ta de şofer suferă, dar totuşi nu vrei să te potoleşti? Râde toată lumea de tine, de ce-ai ajuns. Din şoferul unui puşcăriaş beţiv ai ajuns omul care-i face treburile murdare! Crezi că te angajează iar să-i plimbi pocnitorile? N-ai să vezi! Recidivistul la primărie nu se mai întoarce!

Ideea este că acela care ridică piatra… Ţâţă, ai grijă ce faci, cum faci şi când faci, că nici nu ştii când ajungi unde a fost domnul şi stăpânul tău, PENALUL Florinache! Să nu zici că nu ţi-am spus!

În altă ordine de idei, publicăm astăzi un filmuleţ din 2012 în care se poate vedea cum Florin Frătică, pe-atunci primar, mort de beat, îl dispera crâncen pe CRBL, căruia a vrut la un moment dat să-i ia şapca din cap. Cântăreţul i-a întors efectiv spatele şi a plecat de pe scenă, chiar dacă era plătit împărăteşte!

Tuturor brădenilor ar trebui să le fie ruşine cu un astfel de specimen degenerat, nu credeţi?

D.M.D.

Lasa un raspuns