Tren deraiat în Argeș!

0
371

Momente de panică astăzi în județul Argeș, după ce un tren în care se aflau 20 de călători a deraiat. Mecanicul spune că accidentul a avut loc deoarece ar fi cedat frânele locomotivei. Din fericire, nu au existat victime în urma incidentului.

Trenul IR 1872, care se deplasa dinspre Câmpulung către Golești, a deraiat, miercuri, la intrare în Golești, județul Argeș, relatează Mediafax.ro.

Mecanicul le-a declarat anchetatorilor că trenul a rămas fără frâne. Scăpată de sub control, garnitura feroviară a sărit peste un macaz și a ajuns pe o linie de cale ferată care era închisă.

Chiar dacă nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, cei 20 de pasageri aflați în tren au avut parte de sperietură soră cu moartea. Călătorii au fost apoi transferaţi în trenul IR 1890, care se deplasa dinspre Craiova către Bucureşti.

Potrivit polițiștilor, mecanicul trenului, un bărbat de 51 de ani din localitatea argeșeană Stolnici, nu consumase băuturi alcoolice. Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

Traficul feroviar nu a fost afectat de accident.

Lasa un raspuns