(VIDEO) Trei țigani șmecheri și-au găsit nașul! Au șicanat un polițist în trafic, însă au încasat-o grav!

0
1615

Scandal monstru lângă Piteşti, la Bascov. Trei ţigani au luat la bătaie un motociclist în trafic. Ghinionul lor a fost că cel agresat era un poliţist aflat în timpul liber, care este şi practicant de arte marțiale, dar și luptător în competiții de tip K1. Astfel, poliţistul a reuşit să îi pună repede la punct pe agresori.

Totul a pornit de la un schimb de replici între bărbatul aflat pe motocicletă şi cei trei ţigani. La ieşirea din oraş, motociclistul a fost blocat de către cei trei bărbați, care i-au pus maşina în faţă. Motociclistul a căzut și, în urma impactului, şi-a rupt un deget. Înarmaţi cu bâte, romii au coborât din maşină şi l-au luat la bătaie, relatează România TV.

Bărbatul agresat este poliţist şi se afla în timpul liber. El a reuşit să-i pună la pământ imediat pe doi dintre agresori. În scurt timp, la faţa locului au ajuns şi mascaţii, care au intervenit pentru a calma spiritele.

Agentul agresat a făcut parte dintre poliţiştii argeşeni care au lucrat pentru Curtea Penală Internaţională de la Haga. Fost poliţist la mascați, el a fost gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo. Agentul a ajuns la spital şi spune că va depune plângere împotriva celor trei bărbaţi, pentru distrugere și lovire.

 

Lasa un raspuns