Trei argeșeni, arestați pentru tâlhărie

0
678

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tălhărie și tăiere ilegală de arbori.

Din cercetări, polițiștii, au stabilit că, în data de 21 martie a.c., N.L.N., de 25 de ani,, P.M.I., de 25 ani,  ambii din comuna Cocu și D.P.D., de 21 de ani, din comuna Cotmeana, ar fi sustras material lemnos dintr-o padure, proprietate privată și ar fi exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate pentru a păstra bunurile sustrase.

Astfel, în data de 23 martie 2017, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, și din cadrul Serviciului Criminalistic și a luptătorilor  Serviciului Acțiuni Speciale, au fost efectuate două percheziții la domiciliile celor în cauză.

În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor două drujbe și un atelaj, bunuri susceptibile a fi fost folosite la comiterea infracțiunilor.

Cei trei bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Pitești pentru audieri. Aceștia au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea unei măsuri cu caracter preventiv.

Lasa un raspuns