Traseista Argentina Culcuş încearcă într-un mod mizerabil să exploateze în folos propriu eşecul CS Mioveni

0
523

De ce PNL n-a însemnat niciodată nimic în Argeş şi nici nu sunt semne să devină prea curând un partid care să conteze în judeţ? Simplu: pentru că nu dispune de membri de partid credibili, fiind nevoit, de fiecare dată, să se folosească de fel de fel de trădători abjecţi provenind din partea mai puţin performantă a activului de partid al PSD.

La Piteşti, PNL l-a desemnat candidat pe trădătorul pesedist Sorin Apostoliceanu, un personaj şters şi umil, care-şi datorează cariera politică unui pupincurism greţos, fiind genul de om care se declara de acord cu şefii de partid şi dacă aceştia spuneau că va ninge în august!

La Mioveni, PNL n-a fost în stare să desemneze un liberal pentru a candida la primăria oraşului. Şi aici a fost nevoie să preia o traseistă care a făcut trotuarul politic prin PSD, PAM, PMP şi a eşuat în final în PNL, aidoma unei balene politice care nu mai are loc de întors. Este vorba, evident, despre Argentina Culcuş, personaj legendar în urbe, care ar putea s-o facă de ruşine şi pe celebra Ilona Staller (Cicciolina) la capitolul biografie.

Problema n-ar fi că Argentina Culcuş candidează. Oricum n-o votează nici dracu’! Problema gravă este că prezenţa unor candidaţi de nivelul ei, undeva pe la genunchiul broaştei, distruge orice speranţă într-o campanie electorală civilizată.

Iată, spre exemplu, ce postare oligofrenă a putut face Argentina în seara în care CS Mioveni a pierdut acasă cu Petrolul Ploieşti, ratând calificarea în Liga I:

Cu tot respectul pentru echipa de fotbal din Mioveni, dar cred că ghinionul din această seară vine de la Marele Cârmaci, care a dovedit, încă o dată, că este de fapt Marele Cârpaci. Capul sus băieţi! Am susţinut şi voi susţine echipa din Mioveni, dar este cazul să se ocupe de ea profesioniştii. Continuăm împreună! Mulţumim, Georgescu Ion, încă o dată ne-ai dezamăgit!”.

Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns.

În primul rând, n-a jucat primarul Georgescu, aşa că doar cineva care stă rău cu căpocul îl poate acuza pe un primar că o echipă de fotbal a pierdut un meci.

Doi: de la Ion Georgescu nu vine niciun ghinion. De la primar vin pentru fotbalişti salarii mari, prime consistente, condiţii contractuale excelente, o bază modernă, cantonamente externe etc.

Trei: tu, madame Culcuş, n-ai susţinut şi nici nu vei susţine echipa vreodată. Nu aveai cum şi, din postura în care vei fi după alegeri când vei înfrânge glorios, nu vei putea face nimic pentru club. Dacă ai mai fi avut vârsta, le-ai mai fi putut, eventual, susţine moralul! Dar nu e cazul, aşa-i?

Patru: consumul de substanţe interzise provoacă incoerenţă. Ce dracului să continuaţi împreună din moment ce tu eşti în opoziţie şi vei rămâne în opoziţie? Vrei să spui că ei vor continua să joace fotbal, iar tu să baţi câmpii pe facebook?

Apropo, nu cred că eşti în stare, doamnă etern candidat pierzător, să spui numele a doi fotbalişti de la Mioveni! Pentru că tu habar n-ai de fotbal, habar n-ai de administraţie, habar n-ai să faci politică, habar nu ai ce cauţi tu în viaţa ta!

Argentina Culcuş face totuşi, trebuie să recunoaştem, superpereche la PNL Mioveni cu George Năstase, consilier local şi urmaş al brătienilor care şi-a exprimat o curiozitate de pervers degenerat întrebându-l pe deputatul PSD Liviu Pleșoianu: „Când sugi …ula tragi în tine?”.

Felicitări preşedintelui PNL Argeş Adrian Miuțescu pentru supercandidaţii liberali de la Mioveni! Toţi unul şi-unul!

Continuaţi împreună! În opoziţie!

D.M.D.

Lasa un raspuns