Traian Băsescu şi PMP mint cu nesimţire pentru a obţine voturi!

0
376

30-noi-pmp-dementiBăsescu Traian este un infractor încă necondamnat, dar cercetat în zeci de dosare penale. Este omul care le-a tăiat pensiile şi salariile românilor. Este sceleratul care a lovit peste faţă un copil. Este rasistul care a numit o jurnalistă ţigancă împuţită, deşi el şi puşcăriaşul Mircea Băsescu petreceau cu clanurile ţigăneşti şi prăduiau sute de mii de euro de la familia lui Bercea Mondial. Este ticălosul care a lăsat România fără flotă, care ulterior a închis sute de spitale, care a îndatorat ţara cu zeci de miliarde de euro la FMI şi la Banca Mondială, care şi-a pus curva ministru al Dezvoltării.

Acum, când ne-am reamintit cu cine avem de-a face, iată ultima batjocură la adresa românilor marca Băsescu. Acest demagog ordinar cere votul electoratului pentru că el şi PMP… luptă cu Sistemul! Aşa ceva?! Când toată ţara ştie că el a înfiinţat acest Sistem ordinar, că el i-a numit pe toţi capii de la servicii secrete, parchete etc.!

Cu gura lui, Băsescu a declarat acum şase luni că este supărat că trei oameni din echipa lui (Laura Codruţa Kovesi, Florian Coldea şi Livia Stanciu) au închis alţi trei membri ai echipei (Elena Udrea, Alina Bica şi Horia Georgescu). Cu alte cuvinte, Băsescu a recunoscut că el este tătucul Sistemului. Cu precizarea că acum, când nu mai are puterea supremă în stat, Sistemul s-a revoltat împotriva lui, a familiei şi a apropiaţilor lui, pe care şi-a propus să-i bage la puşcărie!

Cine votează cu PMP, cine crede că Băsescu este un candidat antisistem este, cu toată dragostea, un cretin incurabil. Băsescu este duşmanul normalităţii, inamicul democraţiei şi infractorul numărul unu al acestei ţări.

Tupeul lui dement ar trebui să le aducă românilor aminte de toate ticăloşiile comise în mandatele lui, de toate abuzurile şi blestemăţiile pe care le-a patronat acest incendiator de nave din portul Rouen!

Pe 11 decembrie votaţi în consecinţă! PMP nu are ce căuta în Parlamentul României!

D.M.D.

Lasa un raspuns