Traficanti de droguri din Pitesti, retinuti de DIICOT! Afla mai multe detalii!

0
452

traficanti_de_droguri_diicotPolitistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti si procurorii D.I.I.C.O.T. Pitesti au retinut in decursul zilei de ieri mai multi traficanti de droguri din Pitesti, ce faceau parte dintr-un grup infractionat specializar in trafic de droguri de risc, ce actiona pe raza judetului Arges si in Bucuresti.

Astfel, in data de 7 martie, politistii si procurorii au efectuat doua perchezitii in Bucuresti, la locuintele unui barbat in varsta de 29 de ani, suspectat ca vindea en-gross cannabis altor traficanti de droguri din Pitesti si Bucuresti.

In urma perchezitiilor efectuate, au fost ridicati ca probe 258.265 de lei, 580 de euro si 250 de lire sterline, ce se presupune ca ar proveni din vanzarea drogurilor, precum si aproximativ 300 de grame cannabis, 200 de seminte de cannabis si mai multe cantare și ustensile folosite la cantarirea si portionarea drogurilor. Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc.

In cadrul aceluiasi dosar penal, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti si procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Pitesti au efectuat, in luna februarie trei perchezitii domiciliare, pe raza municipiului Pitesti, la domiciliile a trei barbati banuiti de savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc. Cei trei barbati au fost retinuti, ulterior fiind pusi sub arest preventiv pentru 30 de zile.

Lasa un raspuns