Tot ilegal şi tot în timpul programului de lucru! Adjunctul Cătălin Podea de la Direcţia Silvică a petrecut şi el, de ziua lui, la aceeaşi cabană la care şi-a aniversat ziua de naştere şeful lui, Armand Chiriloiu!!!

0
186

Nesimţirea de la Direcţia Silvică Argeş a bătut deja orice fel de record. Şefii de aici se comportă de parcă instituţia ar fi sereleul lor, unde-şi pot permite orice.

După ce astă-vară, în data de 10 august, Armand Chiriloiu a fost sărbătorit de soţie şi de subalterni la Cabana Bahna Rusului (ziua lui de naştere este pe 14 august!), în timpul programului de lucru şi fără aprobarea obligatorie a conducerii ROMSILVA (care trebuie să-şi dea acordul pentru orice închiriere a cabanelor Bahna Rusului şi Mozacu), zilele trecute i-a călcat pe urme şi ciracul său de încredere, Cătălin Podea.

Pentru cei care nu ştiu, Podea, directorul adjunct al Direcţiei Silvice Argeş, a fost numit în funcţie cu susţinerea totală a deputatului Radu Vasilică, după ce s-a ocupat de evaluarea cum nu se poate mai favorabilă a cabanei de vânătoare de pe Transfăgărăşan care a ajuns în patrimoniul parlamentarului printr-o fuşeraie ordinară.

Ei bine, acest Cătălin Podea şi-a serbat ziua de naştere, pe 29 noiembrie, aidoma maestrului său Armand Chiriloiu. Tot la Cabana Bahna Rusului, tot în timpul programului, tot fără aprobare de la ROMSILVA! Au fost prezenţi toţi şefii de ocoale, cu excepţia a doi aflaţi în concediu, ingineri silvici, personal administrativ al DS Argeş. Deplasarea la cabană s-a făcut nu doar în timpul orelor de lucru, ci şi cu autoturismele din dotarea instituţiei, printre care enumerăm: AG20WUW, AG05WVW, AG88WVW etc.

Evident că verificarea de către procurorii DNA a documentelor va evidenţia faptul că Dan Moruga, omul bun la toate al directorului Chiriloiu, nu va putea justifica nici consumul de carburant şi nici confirmările foilor de parcurs, documente prin care s-au cheltuit bani publici pentru ca angajaţii Direcţiei Silvice Argeş să fie transportaţi la o petrecere privată!

Aşteptăm ca directorul adjunct Cătălin Podea să ne explice cu a cui aprobare a folosit cabana silvică în interes personal şi cine i-a pontat la lucru pe zecile de angajaţi ai DS Argeş care s-au aflat în realitate la şpriţ la zeci de kilometri de locul lor de muncă.

D.M.D.

P.S. Am înţeles că pe Chiriloiu şi Podea îi doare la bască de lege, de şefii din ROMSILVA şi de senatorul Şerban Valeca, cel care nu este în stare să-i schimbe din funcţie fiindcă este ocupat să preia pe uşa din spate funcţiile lui Adrian Țuțuianu la Camera Deputaţilor şi în partid.

Singura soluţie rămân procurorii, în faţa cărora vor răspunde, dacă vor continua să nu ia măsuri, şi şefii ROMSILVA!

Lasa un raspuns