UPDATE! Tolea Ciumac, scandal monstru în Pitești! A rănit grav un piteștean!

0
352

tolea_ciumac_scandal_pitesti

UPDATE! Se pare că luptătorul a atacat 3 persoane în această după-amiază în Pitești, șoferul șicanat, tatăl acestuia în vârstă de 65 de ani, precum și o vânzătoare de la o florărie, care încerca să le povestească polițiștilor despre scandalul la care a asistat. Tolea Ciumac a fost condus la Secția 4 de Poliție din Pitești, pentru declarații.

În urmă cu puțin timp, un scandal monstru a izbucnit în Pitești, în zona Gării Nord. Protagonistul, nimeni altul decât cunoscutul luptător MMA, Tolea Ciumac!

Potrivit primelor informații obținute, se pare că Tolea Ciumac se afla alături de soția sa, Alina Ciumac, într-un autoturism, când a început să se șicaneze în trafic cu alt șofer, din Pitești. La un moment dat, luptătorul a coborât din mașină și a început să îl lovească pe celălalt șofer cu pumnii și picioarele, provocându-i răni deosebit de grave.

Din fericire, doi agenți de la Poliția Locală Pitești, aflați în patrulare în zonă, au acționat cu profesionalism și eficiență și au intervenit pentru a stinge conflictul ce putea degenera într-o manieră nedorită. Deși suntem obișnuiți să desconsiderăm Poliția Locală și eforturile făcute pentru menținerea ordinii și siguranței publice, trebuie să apreciem intervențiile prompte ale agenților de poliție și rezultatele muncii lor.

Bărbatul rănit se află acum la Spitalul Județean pentru a primi îngrijiri medicale, în timp ce Tolea Ciumac are câteva explicații serioase de dat organelor abilitate.

Vom reveni cu amănunte!

Lasa un raspuns