Toate jurnalizdele şi rebuturile din presa argeşeană fac zid în jurul autorităţilor PNL incompetente pentru a le justifica abuzurile în problema COVID!

0
853

Am scris un articol intitulat, curajos zic eu, „Crimele Covid au însângerat Argeşul şi România sub regimul PNL!”. A fost citit de peste o sută mii de persoane, a fost distribuit de sute de ori, preluat de nenumărate ori pe alte site-uri, conturi de facebook etc.

N-am făcut altceva decât să-mi exercit dreptul la liberă exprimare, mai ales că fac parte dintre puţinii care ştiu ce spun. Şi care au curajul să scrie ceea ce ştiu!

Primesc acum câteva zile, de la cunoscuţi, câteva printuri de pe un grup de facebook pe care comunică majoritatea jurnaliştilor de trei lei din Argeş, mai toţi cunoscuţi pentru faptul că înţeleg să-şi facă meseria într-o manieră jalnică.

Nataşa Paraschiv de la ProTV se întreba retoric: „Nu se poate acţiona împotriva a AȘA CEVA?”.

Andi Irimia, un lacheu al prefectului PNL Emanuel Soare, a zis, cu regret, că nu prea ai ce face.

Nadia Ciochină de la „Ancheta” a zis şi ea că „este mai rău ca Sputnik”.

Grațiela Bîzoi, o altă poamă, a fost ironică: „Crime, sânge, lagăre, reţinuţi! Vai de noi!”. Aici a pus două emoticoane cu maimuţe, probabil în loc de semnătură!

Băi glume proaste ale jurnalismului argeşean! Voi n-aveţi cum să mă criticaţi pe mine, pentru că nişte rebuturi nu pot concura cu un profesionist. Nu sunt modest, OK, ăsta să fie păcatul meu!

Articolul este corect 100% şi pot lămuri, fie şi nişte nulităţi ca voi, în câteva fraze.

Unu: s-au folosit medicamente experimentale. Vă poate confirma acest lucru orice medic. Sunt medicamente recomandate de OMS în cadrul protocoalelor de tratament aplicate peste tot în lume. Numele medicamentelor apar şi pe facebook-ul meu, în comentariile unor terţi. Nu le dau aici dintr-un motiv evident, nu vreau să-i dau idei niciunei persoane să se trateze singură! OMS a retras între timp câteva dintre acele medicamente fiindcă s-a confirmat că fac mai mult rău decât bine! Daţi în plm un search pe Google, nu mai faceţi pe vedetele cu mine!

Doi: au murit bolnavi din cauza închiderii spitalelor pentru pacienţii cronici. Sunt sute de cazuri prezentate pe larg de  presă. Voi nu ştiţi, pentru că voi nu faceţi presă, voi le sugeţi ciorapii guvernanţilor.

Trei: au existat sute de cazuri în Argeş şi zeci de mii în ţară în care persoane asimptomatice au fost internate cu forţa, cu izoleta, cu poliţie şi tot tacâmul. Noroc cu CCR care a blocat abuzurile. Faptul că au fost internări forţate rezultă din numărul enorm de plecări voluntare din spitale, câteva mii deja la număr, apărut după pronunţarea Curţii în favoarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale! Chiar şi zeul vostru, Raed Arafat, recunoaşte că pacienţii nu mai pot fi internaţi forţat în spital şi… plânge după vremurile frumoase ale dictaturii sanitare!

Patru: sunt zeci de cazuri în Argeş în care pacienţi cu Covid au fost declaraţi ca fiind decedaţi de Covid. Dacă nu pricepeţi asta, atunci sunteţi o ruşine pentru gazetărie! Practic sunteţi cum aţi fost mereu!

Sper că aţi priceput cum stau lucrurile! Dacă nu, nicio pagubă. Au priceput cititorii!

Cum dracului, totuşi, să faceţi voi pe deontoloagele cu mine?

Natașa Paraschiv de la ProTV, tu eşti slugă la o corporaţie care n-a plătit zeci de milioane impozit în ţara asta, beneficiind de scutiri după scutiri şi terminând cu dosare penale! ProTV-ul tău a luat aproape 1,5 milioane de euro „mită” de la Guvernul Lucovid ca s-o ţină langa cu coronavirusul! Tot de la voi, apostolii Covid, s-a molipsit o trupă întreagă de idioţi în frunte cu Andreea Esca pentru că s-au dus la o inaugurare de hotel la Olimp şi… nu s-au protejat. Vai, tocmai ele, protevistele?! Da, tocmai ele, pentru că… de unde nu este, nici Dumnezeu nu cere!

Voi sunteţi campionii fakenews-urilor dovedite, de genul celei devoalate de Mircea Badea când Esca plângea pe post că victimele violurilor vor fi obligate să se confrunte faţă în faţă cu violatorul!

Ce să facă, mă, autorităţile? Să meargă cu mine în instanţă, să vedem cine dracului are dreptate? Sau cine ştie, să-mi arate că au buze reci?!

Andi Irimia, tu eşti vai de capul tău, Bubişor! În presă te-ai remarcat prin nimic. Te-a bătut şefa de două ori la „Contraatac”, de sec ce erai, până ţi-a sărit oja. Mi-e şi milă să mă ocup de tine serios, că poate-ţi strică lacrimile fondul de ten…

Ai avut nevoie de o pilă de la Miss Autopsia ca să ajungi să-şi facă prefectul prin gura ta nevoile. Auzite!

Nadia Ciochină face presa de râs la „Ancheta”. Este persoana care a falsificat un cont de facebook şi s-a dat în stambă în cazul Tecău. Creatura asta vorbeşte de deontologie? De jurnalism quality?

Voi sunteţi întotdeauna cu limba în fundul celor aflaţi la putere. N-aveţi onoare, n-aveţi respect pentru nimeni şi nimic, o căutaţi cu lumânarea şi dup-aia, când sunteţi muite jurnalistic, tot voi vă daţi victime!

Aţi mâncat banii PSD Argeş în campanie, pe mână cu Mircea Drăghici… miliarde de lei, fără să faceţi nimic pentru partid! Aţi preluat banii CJ Argeş pe mână cu Maria Dinu, fără să rămână nimic în urma voastră care să justifice atâta bănet.

Ce scârbă mi-e de voi când sunteţi deontoloage, tocmai voi care prăduiţi sistematic până şi sistemul sanitar argeşean. Hai sictir!

Graţiela Bîzoi nu merită niciun comentariu. Pe vremuri, la rugămintea ei, i-am angajat „titularul”. Îl chema Valentin, semăna cu Jason Momoa după 30 la Vaslui şi era prost cu spume.

Dacă şi asta este ziaristă, atunci profesia asta chiar că s-a dus… de suflet! Ptiu!

D.M.D.

P.S. Am fost exagerat de blând cu voi. Sper că aţi înţeles asta şi o să vă vedeţi dracului de viaţa voastră profesională tristă, unde nu v-aţi remarcat decât prin episoade repetate de incompetenţă.

Lasa un raspuns