Toate acuzaţiile pe care i le-am adus lui Armand Chiriloiu s-au confirmat! Urmează dezastrul pe toate planurile pentru don Armando!

0
331

După eforturi realmente titanice, care au necesitat muncă, timp şi resurse considerabile, am reuşit să ducem cazul Armand Chiriloiu către un final binemeritat şi, de asemenea, mult aşteptat de către toţi argeşenii cinstiţi.

Concret, în urma războiului personal pe care l-am declanşat contra unuia dintre cei mai mari prăduitori ai Argeşului, Armand Chiriloiu, zis don Armand, bossul Direcţiei Silvice Argeş, vă informez pe toţi cei interesaţi că am primit raportul de la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, în care… omul a fost prins cu chiloţii în vine!

La sesizarea mea, inspectorii au constatat că la D.S. Argeş este o mare bătaie de joc şi că nimic nu funcţionează corect: mii de metri cubi de cherestea dispăruţi, lucrări neefectuate decontate în avans, lemn de calitate execrabilă recoltat ca fiind de calitatea I, neconcordanţe grave la capitolul avere etc.

Documentele merg de la minister la procurori, în timp ce don Armand va merge, foarte-foarte curând, acasă! Şi de-acolo la Colibaşi!

În zilele următoare vom prezenta pe larg constatările inspectorilor care au controlat la sânge mafia lemnului din Argeş, aka Direcţia Silvică Argeş!

D.M.D.

Lasa un raspuns