Toată presa va fi cu ochii pe petrecăreţii de la CELLY: Chiriloiu şi gaşca lui – la masă cu protectorii lor din politică, administraţie şi poliţie!

1
259

Tirania lui Armand Chiriloiu nu mai poate fi suportată de nimeni. Ne-au contactat ieri mai mulţi agenţi economici din industria lemnului care ne-au dezvăluit că în data de 10 decembrie, când la sediul Direcţiei Silvice Argeş urma să fie scoasă la licitaţie o importantă cantitate de masă lemnoasă, s-a înregistrat o premieră. Şi anume, a fost boicotată complet licitaţia!

S-a recurs la această măsură fără precedent în semn de protest faţă de operaţiunile de defrişare a mii şi mii de brăduţi şi molizi în mod ilegal, fără respectarea completă a formalităţilor legale, ca şi faţă de creşterea preţului dincolo de orice urmă de bun-simţ pentru lemnul scos la licitaţie. (În ceea ce priveşte ultima problemă, vom reveni curând asupra ei pe larg, pentru că aşa reuşeşte Armand Chiriloiu să facă aşa-zise profituri mari cu care se laudă DS Argeş.)

Zilele viitoare, odată cu sesizarea penală depusă de mai mulţi lucrători forestieri, organele abilitate vor intra în posesia mai multor informaţii referitoare la tăierea unei cantităţi enorme de brăduţi şi molizi ale căror cioturi nu au fost marcate cum prevede legea. Mai mult, nu există evidenţe clare ale coniferelor „recoltate”, nici măcar ale sutelor de molizi înghesuiţi în garajul sediului de pe strada Trivale al Direcţiei Silvice Argeş, loc de unde pleacă, rând pe rând, spre diverşi potentaţi ai momentului. Dar despre acest lucru vom scrie pe larg săptămâna viitoare.

Evenimentul zilei de astăzi este însă altul. Este vorba despre deja celebra Închidere de an la Direcţia Silvică Argeş. Evenimentul va avea loc la restaurantul bunului prieten al directorului Chiriloiu, Cătălin Spătaru. Pentru petrecerea de la CELLY a trebuit să cotizeze la greu toată pulimea de la Direcţia Silvică Argeş (a se citi toţi cei mici şi fără funcţii!). Deşi s-au strâns câte 100 de lei de pădurar (şi sunt câteva sute de pădurari!), la petrecere vor lua parte numai ştabii instituţiei, plus pilele din politică, administraţie şi poliţie ale lui Chiriloiu.

Pentru că ni s-au plâns şefii de district şi pădurarii de la mai toate ocoalele, am decis să ne prezentăm şi noi la eveniment, împreună cu mai mulţi colegi de la televiziunile naţionale. La prima oră vor fi anunţaţi şi cei de la PRO TV, care vor avea posibilitatea să filmeze pentru celebra emisiune „România, te iubesc!”, campioana luptei împotriva defrişărilor ilegale din Argeş şi nu numai, cadre cu susţinătorii lui Armand Chiriloiu din lumea… influentă!

Să vedem cine va îndrăzni să vină la megapetrecere şi să stea la masă alături de Chiriloiu, bugetarul cu peste 25.000.000.000 de lei vechi în conturi, 3 locuinţe şi o duzină de terenuri în zonele turistice cele mai scumpe ale Argeşului!!! Să vedem cine va îndrăzni să bea pe banii amărâţilor de pădurari?!!

Suntem cu ochii pe voi! Şi noi, şi electoratul!

D.M.D.

1 Comentariu

  1. Foarte bine “ziaruldearges”. Acesti functionari corupti trebuiesc monitorizati in continuu. Numai asa le putem vedea si noi electoratul adevarata fata.

Lasa un raspuns