Tina Florescu, săgeata afaceristului Emil Enescu în războiul pentru „Muntenia”, este dovada faptului că lipsa de carte afectează grav raţiunea!

0
456

Epopeea de la SC Turism Muntenia s-a încheiat. Hotelul s-a vândut pentru o sumă rezonabilă, care va asigura acoperirea creanţelor şi salariilor restante.

Singurul nemulţumit este, ca de obicei, grupul de bucătărese, tâmplari şi chelneri, vreo 10 la număr, grup coordonat de Tina Florescu şi finanţat de Emil Enescu, fantoma de la Hotelul Victoria.

Dacă Enescu este cumva de înţeles, fiindcă el s-a făcut de râs cheltuind bani grei în tentativa sa eşuată de a prelua „Muntenia”, grupul de aşa-zişi acţionari, fiecare având circa 0,0000001% din acţiunile societăţii, reprezintă dovada vie a faptului că, dacă nu mergi la şcoală, ajungi într-un final mai prost ca noaptea!

Ofticată că nimeni nu-i dă şi ei nişte miliarde acolo, Tina Florescu a declarat unui cotidian local următoarele imbecilităţi:

Aceasta este ordinea, primele fiind achitate creanţele garantate, după aceea salariile, după aceea vin bugetarele, iar restul listei… nu vor mai vedea nimic.

Acum lista acţionarilor nu mai are niciun fel de valoare pentru că nu vor mai rămâne bani şi pentru acţionari”.

Săraca femeie! Biata de ea, cred că habar nu are ce caută ea în viaţa ei!

În cazul unei privatizări de acest gen se achită creanţe şi eventuale salarii restante. Ce treabă au acţionarii? Nimeni nu primeşte bani pe acţiuni, pentru că nimeni nu a cumpărat acţiuni!

De ce le-ar da cineva bani pe acţiuni? În capitalism acţiunile reprezintă o investiţie. Azi pot valora enorm, mâine pot să nu mai facă un leu! Nimeni nu te obligă să cumperi!

Spre exemplu, chiar şi Nicolae Ivănescu a pierdut mulţi bani cu investiţia sa la SC Turism Muntenia. Fiind însă om de afaceri cu zeci de ani de experienţă, a acceptat acest lucru. În viaţă, uneori câştigi, alteori pierzi!

În războiul economic de la „Muntenia”, Tina Florescu a fost săgeata afaceristului Enescu, pentru care a manipulat adunătura de prostovani cu 7 clase cu care a sabotat, timp de ani buni, prin scandaluri publice şi procese fără număr (care au speriat mult timp orice investitor!), vânzarea Hotelului Muntenia!

Dacă există o parte cu adevărat încântătoare în vânzarea Hotelului Muntenia, aceasta constă în faptul că vrăjitoarea expirată Tina Florescu a primit, în final, o mare plăcuţă suedeză de la viaţă. Cine a semănat vânt a cules furtună!

D.M.D.

Lasa un raspuns