Țigani din Argeș cu ajutor social, care se pozau în avion și înveliți în bancnote – Primarul a luat atitudine!

0
7421

Dorel Tănăsescu, primarul din Bughea de Jos, județul Argeș, nu mai vrea să plătească ajutor social celor care nu merg la muncă, mai ales că unii se fotografiază în avion și acoperiți în bancnote…

Mai mulţi rromi din Argeş care primeau ajutor social postau pe Facebook selfie-uri din avion şi imagini cum îşi acopereau copiii cu bani. Cazul a ajuns și la urechile primarului, care, după ce a făcut cercetări, a constatat că este vorba de 15 rromi care, deși erau asistați social, erau plecați în străinătate. Nu la muncă, ci în vacanță!

Edilul i-a urmărit pe unii dintre ei pe Facebook și așa a văzut că asistații sociali plecau în străinătate cu companii aeriene scumpe sau își etalau bogățiile, notează observator.tv. Unul dintre ei și-a îmbrăcat băiatul în bancnote și a postat poza să o vadă toată lumea. Pozele și filmările au devenit probe în dosarele de suspendare a ajutoarelor de la stat.

“La Bughea de Jos este valabil sloganul ,,Cine nu muncește nu primeste”. Beneficiarii de ajutor social care nu se achită de obligația de a presta muncă în folosul comunității conform legii (indiferent de etnie) nu beneficiază de ajutorul stabilit. In luna august s-au suspendat, s-au incetat la plată, un număr de 15 dosare – motivul neparticipare la muncă”, este mesajul primarului Tănăsescu pentru cei care vor bani fără a presta muncă în folosul comunităţii.

(Sursa: Libertatea)

Lasa un raspuns