Televijen Pitești, Leo de la Strehaia, mașina Renatei: povestea continuă!

0
1525

televijen-1          Astăzi o iubește pe Renata. Maine, pe mama ei. Apoi, desigur, își amintește și de Loredana, că ar fi chiar păcat să o lase singură și neajutorată. Leo de la Strehaia, căci despre el vorbim, bărbatul cu mai multe femei decât însăși Hugh Hefner (știți voi, tăticul Playboy..)! Ce se întâmplă însă când în poveste apare un nou personaj? Televijen Pitești, căci doar el mai lipsea!

I-am urmărit cu sufletul la gură povestea de viață. Pe mai mai multe canale de televiziune concomitent. Da, înțelegem, Leo de la Strehaia e un don Juan autohton. Generos din fire, își cucerește femeile cu daruri din cele mai variate: un apartament, două silicoane, niște mașini de lux…căci doar frumusețea se întreține cu bani grei și merită investiții pe măsură! Îl iertăm și pentru că nu poate rezista tentațiilor carnale și mai ajunge și prin paturile „soacrelor‟ sale. Dar când credeam însă că își va găsi fericirea în brațele larg deschise (ori picioarele, după cum preferă!) ale tinerei Renata și își va pecetlui iubirea nu cu un sărut sau un inel, ci cu un Lamborghini (trebuie să recunoaștem, omul e chiar inventiv!), iar ne-a dezamăgit!strehaia-2strehaia-1

Dacă ați urmărit recent emisiunile nocturne, sunteți probabil la curent cu noutățile palpitante ale canalului Strehaia. Și totuși, să facem o scurtă recapitulare: Leo, înamorat peste fire, cumpără o mașină de la al său bun prieten, Televijen Pitești (da, iată că am ajuns și la el!) pe care intenționează să i-o dăruiască alesei inimii sale, Renata. Ea, Renata, dispare din peisaj pentru o perioadă. Și dacă tot mașina există, de ce să nu se bucure de ea o altă aleasă a inimii lui Leo? Zis și făcut! Lamborghini-ul în valoare de 150.000 de euro ajunge în posesia Danei Criminala (mama Renatei, în caz că nu știați). Teoretic, lucrurile ar fi trebuit să se termine acum cu un „Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți‟. Ce să-i faci însă când Televijen Pitești revine în forță și îi aduce vești neașteptate protagonistului Leo? Dana și a sa fiică, Renata, i-au vândut mașina tocmai lui, Televijen Pitești, fostul proprietar al bolidului!lamborghini

Da, știm, nici telenovelele mexicane nu sunt atât de încâlcite! Să vă lămurim, puțin totuși. Televijen Pitești, pe al său nume Marius Alexandru, este un cunoscut pilot argeșean cu o pasiune la fel de cunoscută pentru mașinile de lux. De asemenea, se pare, bun prieten al lui Leo de la Strehaia. Ce nu este la fel de cunoscut este faptul că încă de dinaintea dezvoltării rețelei telenovelistice Leo-Renata-Dana-Televijen Pitești a existat un acord între ultimii trei ca mașina cu pricina să ajungă tot în posesia proprietarului originar (Televijen Pitești, cu alte cuvinte), iar cele două doamne în cauză să păstreze banii de la Leo. Mamă și fiică, normal, se susțin reciproc!

Personal considerăm că oamenii fac multe lucruri pentru audiență și pentru spectacol, astfel că tindem să credem că toată afacerea a fost de fațadă și chiar și amorezul Leo ar fi la curent cu cele întâmplate, în ciuda uimirii și furiei exprimate pe posturi naționale de televiziune. Adică, să fim serioși! Toți cei 4 protagoniști se cunosc: 2 prieteni, o mamă și-o fiică, legături amoroase între unii dintre ei… Cum ar putea să tranzacționeze ei un bun în valoare de 150.000 de euro, fără a trezi suspiciuni, dacă nu în văzul lumii și ținând la curent întreaga populație interesată a României?

Apoi, tot cu titlu informativ, vă aducem la cunoștință că Renata (da, tocmai ea!) a fost văzută zilele trecute într-o plimbare cu bolidul buclucaș pe Varianta Prundu-Slatina, în Pitești, în timp ce a sa mamă este observată destul de des plimbându-i câinele în Cartierul Craiovei. Cum să fi ajuns acel Lamborghini de 150.000 de euro fix în mâinile cu manichiură perfectă ale Renatei? Probabil că doar Televijen Pitești știe… Îl puteți întreba chiar voi dacă îl zăriți prin oraș.

Redactor: Tudor Andrei  

Lasa un raspuns