Telenovela Leo de la Strehaia: un nou episod!

0
743

     Leo_renata_dana_Criminala Ne tine cu sufletul la gura de cateva luni de zile cu a lui viata amoroasa mai complicata decat romanele lui Dostoievski (o comparatie nu tocmai potrivita, stim…). Apare seara de seara la TV, cu cate un nou eveniment, facandu-ne pe noi muritorii de rand sa ne spunem cu uimire ce vieti plictisitoare ducem. Leo de la Strehaia, iata ca telenovela ta ajunge la punctul culminant si apare un nou personaj de exceptie: Politia Romana!

Desigur, nu ne-am fi asteptat la Politia si DNA-ul din Pitesti sa fie atat de interesati de viata amoroasa a lui Leo de la Strehaia. Dar cand el tine mortis sa isi duca povestile nu doar pe canapelele televiziunilor, ci si pe la autoritati, oamenii devin curiosi si incep sa cerceteze. Cam asta s-a intamplat si dupa ce Leo de la Strehaia, amorez indurerat, le-a acuzat pe Renata si a sa mama, Dana Criminala, de inselaciune si proxenetism si a depus plangeri la Politia din Pitesti impotriva lor.

Desigur, a trecut ceva vreme de atunci, cam trei ani de zile, insa pentru ca Leo a cam uitat sa se mai prezinte la audieri, desi oamenii legii au fost consecventi in a-l cita, el risca sa fie ridicat pe sus si adus cu mandat pentru a-i lamuri pe cei ce inca cerceteaza cat de reale sunt acuzatiile sale sau daca il incearca vreun sentiment de iertare sau compasiune si decide sa isi retraga plangerea.

Atat in cuprinsul plangerilor, cat si pe la diverse emisiuni, Leo de la Strehaia povestea cam cat de costisitoare era o intalnire cu Renata. Doar ca sa se intalneasca cu el, tanara domnita solicita suma modica de 3000 de euro. Pentru ceva mai mult, tarifele erau pe masura: o casa, o masina, o geanta Hermes, caci doar Renata nu era o femeie ieftina! Chiar si mama ei, Dana, cerea bani pentru a-i permite fiicei sale sa aiba o relatie cu iubaretul Leo, nu mai putin de 50.000 de euro. Cel putin asta spune Leo…

Ei bine, draga Leo de la Strehaia, daca nu pentru frumusete si iubire, pentru ce altceva ai mai cheltui banii despre care spui ca ii ai din plin!?

Redactor: Tudor Andrei

Lasa un raspuns