Tehnocraţii şi-au bătut joc de „Apele Române” numindu-l politic pe liberalul pensionar Mihai Miloiu în funcţia de director general a doua zi după ce l-au angajat ca inginer în cadrul instituţiei!!!

0
392

9 mar marinar la Apele RomaneGuvernul tehnocrat Dacian Cioloş îşi dovedeşte cu fiecare zi nu doar incompetenţa, ci şi nesimţirea totală care tinde să-l caracterizeze. Mărturisesc, atunci când am auzit prima dată că Mihai Miloiu, fost consilier local PDL la Topoloveni, a ajuns director general la Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea, am crezut că este o glumă. O glumă tâmpită!

Ei bine, n-a fost!

Vreţi să ştiţi cum a ajuns nenea ăsta director general? Foarte simplu: s-a dus şi a depus o cerere de angajare la sediul direcţiei, cerere care i-a fost aprobată peste noapte. E legal aşa ceva? Fireşte că nu! Legea spune că locurile de muncă vacante se comunică la AJOFM. Iar când este vorba despre joburi „la stat”, concursul este obligatoriu! Să mergem mai departe!

Deci Mihai Miloiu s-a angajat inginer la ABAAV de pe o zi pe alta. Fabulos, nu-i aşa? Facem precizarea că omul era pensionar şi îşi mai completa veniturile cu câte 2-3 sute de lei primiţi în schimbul unor contracte civile prin care se ocupa de documentaţia specifică protecţiei civile la anumite instituţii! Foarte tare, nu-i aşa?!

A doua zi după angajarea ca inginer la exploatare, Miloiu a ajuns director general, la ordinul şefului Administraţiei Naţionale „Apele Române”, Victor Sandu! Tot fără concurs! Noul şef de la Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea susţine că la Bucureşti a avut loc o selecţie de dosare (?!!?), răspuns care arată că omul este şi nesimţit, nu doar un politruc incompetent numit în funcţie ilegal, pentru a executa comenzi! N-a fost nicio selecţie de dosare pentru că, potrivit surselor noastre, pensionarul Mihai Miloiu a fost singurul candidat!

Iată dovada că acest pensionar incompetent habar n-are nici măcar cum se numeşte instituţia pe care o conduce. Întrebat de jurnalişti despre numirea sa în funcţie, pensionarul de la PDL (acum PNL!) a declarat:

Da. Aşa este. Azi a venit numirea. Sunt director general la Apele Române Argeş-Vedea” (de fapt, el a fost numit ilegal director general la ADMINISTRAŢIA BAZINALĂ DE APĂ ARGEŞ-VEDEA!).

Care este principalul atu al lui Miloiu de la PNL (ex-PDL!)? O spune el: „Am absolvit Institutul de Marină!”.

Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns! Omul pare atât de subţirel mobilat intelectual încât devine evident de ce a fost pus în funcţie! Este executantul perfect!

Vom reveni asupra acestei numiri sinistre şi a motivelor care au generat-o în zilele următoare.

Deocamdată, iată un fragment dintr-o gazetă infectă care s-a şi prezentat să-l pupe-n fund cu determinare pe pensionarul angajat peste noapte şef peste Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea: „Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea trece printr-o pasă proastă, pasă pe care noul director general încearcă să o înlăture. Cu numai câteva luni în urmă, fosta conducere a decis rezilierea celui mai mare proiect hidrotehnic postrevoluţionar al zonei, care prevedea regularizări de albii de râu, consolidări de poduri etc. Acţiunea s-a lăsat cu un proces în care firma ce se consideră păgubită cere daune de câteva zeci de miliarde de lei”.

Sper că aţi înţeles ce spun „jurnaliştii”. Foştii directori n-au dat banii unde trebuia! Poate rezolvă problema marinarul Miloiu…

D.M.D.

Lasa un raspuns