Targul de Craciun din Pitesti este un esec.

0
932

Desi mai avem doar o saptamana pana la Craciun, targul de targul_de_Craciun_din_PitestiCraciun din Pitesti este un esec total. Cu toate ca piata primariei si centrul orasului Pitesti au fost impodobite ca in povesti, aceste zone ale orasului au fost invadate de comercianti cu baracute de lemn care vand la fiecare sarbatoare din an aceleasi lucruri: vata pe bat, carnati si porumb fiert.

Targurile de Craciun ar putea reprezenta o adevarata atractie daca ar fi organizate corespunzator, iar aici putem lua exemplul marilor orase din tara. Targul de Craciun din Pitesti nu se incadreaza in aceasta categorie.

Pitestenii sunt nemultumiti de ceea ce gasesc la acest targ, iar comerciantii se vaita ca nu au vanzari; si pe buna dreptate – ce poti gasi in afara de cascaval, branzeturi, carnati, preparate din carne si vata pe bat? nimic altceva. Lipsesc cu desavarsire decoratiile pentru sarbatori, globuletele pentru brad, beteala si alte obiecte care sa ne aminteasca de Craciun.

Oamenii vin, se uita parca mai mult la luminitele ce decoreaza centrul orasului si pleaca, majoritatea fara sa cumpere absolut nimic de la targul amenajat special de Craciun.

Lasa un raspuns