Tânără din Pitești, șantajată cu imagini indecente!

0
65

Dragoste cu năbădăi și iz de șantaj!

O tânără de 22 de ani din Pitești a crezut că și-a găsit marea iubire, prin intermediul unei rețele de socializare, în persoana unui tânăr de 24 de ani din București. Au început o relație virtuală, cu conversații lungi și dese, presărate cu imagini indecente și partide de amor online – bine păstrate de amorezul bucureștean! Și pentru a transforma totul în realitate, au decis să se cunoască și în persoană…

Vizita la Pitești a iubitului nu a fost una prea plăcută pentru domnișoara în cauză, căci a descoperit că tânărul de care se îndrăgostise pe internet nu prea seamănă cu cel pe care îl întâlnea. Așa că a decis să pună punct „aventurii”. Ofensat de refuzul ei, bucureșteanul a decis să treacă la amenințări și i-a promis fetei că imaginile compromițătoare vor ajunge publice. Și ca să vadă că nu glumește, le-a și arătat cunoscuților!

Fata și-a luat inima în dinți și l-a reclamat. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti l-au reţinut pe tânărul de 24 de ani, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de şantaj. Miercuri el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă. Anchetatorii au găsit în telefonul lui salvate mai multe imagini și înregistrări cel puțin indecente cu fosta lui iubită.

Lasa un raspuns