Tânăr mort, aruncat dintr-o mașină pe o stradă din Pitești! Vezi detalii aici!

0
268

Un tânăr a fost găsit mort, duminică, pe o stradă din municipiul Piteşti, martorii susţinând că ar fi fost aruncat dintr-un autoturism.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, incidentul a avut loc în cartierul Trivale, ancheta fiind în desfăşurare.

“Am fost sesizaţi că un bărbat de 28 de ani se află pe stradă, decedat. Mai mulţi martori au declarat că a fost aruncat sau dat jos dintr-o maşină. Avem semnalmentele maşinii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir.

Martorii le-au declarat poliţiştilor că au văzut cum un autoturism Opel de tip SUV a oprit, iar două persoane au dat jos din maşină un bărbat inconştient, pe care l-au lăsat pe stradă. Martorii au reținut numărul de înmatriculare al mașinii și l-au comunicat polițiștilor. Au fost instituite filtre pe toate drumurile din județ, iar cei care au abandonat cadavrul tânărului vor fi chemați pentru audieri.

La momentul la care au ajuns la faţa locului poliţiştii, bărbatul murise. Victima a fost identificată, fiind vorba despre un tânăr de 28 de ani, Alexandru T., cunoscut drept consumator de droguri, care locuia în blocul lângă care a fost abandonat. Se pare că acesta prezenta semnele unei supradoze, însă cauza exactă a morții va fi stabilită în urma necropsiei.

Cercetările continuă în acest caz.

Lasa un raspuns