Tânăr din Pitești, arestat pentru trafic de droguri

0
157

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, au depistat în flagrant delict un bărbat, bănuit de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

La data de 5 decembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, au depistat în flagrat delict un bărbat, de 28 de ani, din Piteşti, care ar fi încercat să vândă cannabis pe raza comunei Bascov, judeţul Argeş.

Din cercetări a reieşit că, în luna decembrie a.c., cel în cauză ar fi procurat diverse cantitaţi de cannabis din Spania, pe care le-ar fi trimis în România prin diferite firme de coletarie sau curierat, iar ulterior le-ar fi vândut pe raza judeţului Argeş.

Pentru probarea activităţii infracţionale în dosarul penal, după prinderea în flagrant, poliţiştii au efectuat o percheziţe domiciliară, pe raza judeţului Argeş.

În urma percheziţiei au fost identificate şi indisponibilizate circa 1 kg de cannabis, ustensile folosite la prepararea, porţionarea şi consumul substanţelor halucinogene, două telefoane mobile şi un autoturism.

Bărbatul a fost adus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, pentru audieri, faţă de acesta fiind dispusă măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Cel în cauză a fost prezentat Tribunalului Argeş, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

(Sursa: IPJ Argeș)

Lasa un raspuns