Tânăr din Argeș, reținut pentru ucidere din culpă

0
83

Un tânăr de 23 de ani a fost reținut de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, l-au identificat pe B.D.C., de 23 de ani, din comuna Băiculești, județul Argeș, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Tânărul este bănuit că, în seara zilei de 19 noiembrie a.c., ar fi produs un accident de circulație pe raza comunei Bascov, în urma căruia un tânăr a decedat și alți 3 au fost răniți.

Acesta a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviințarea poliției.

Tânărul a fost condus la sediul Serviciului Rutier Argeș pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă.

Lasa un raspuns