Tânăr de 19 ani, arestat după ce a furat telefoanele unor minori, bijuteriile unei femei și a agresat un alt tânăr

0
33

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, furt, lovire sau alte violențe, tăinuire și conducerea unui vehicul fără permis.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada septembrie 2018 – februarie 2019, un tânăr, de 19 ani, din Pitești, ar fi determinat 3 minori cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani să îi înmâneze telefoanele mobile, prezentând împrejurări mincinoase.

De asemenea, același tânăr este bănuit că ar fi sustras două telefoane mobile unui minor de 15 ani, respectiv unui bărbat de 56 de ani, și ar fi condus un autovehicul fără drept.

Totodată tânărul ar fi valorificat două telefoane mobile sustrase de un alt minor, de 17 ani, din Pitești, iar împreună cu alți 3 tineri ar fi agresat un tânăr de 20 de ani.

De asemenea, acesta ar fi determinat o femeie de 29 de ani să îi înmâneze bijuterii în valoare de aproximativ 750 de lei, sub pretextul acoperirii unor daune produse în urma unui accident rutier care nu a existat în realitate.

Prejudiciul total, în valoare de 5.620 de lei, a fost recuperat în totalitate și restituit tuturor persoanelor vătămate.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de emitere a rechizitoriului și trimitere în judecată.

(Sursa: IPJ Argeș)

Lasa un raspuns