Suspiciuni de fraudă şi angajări fictive la cel mai înalt nivel!

0
369

EXCLUSIVITATE
Suspiciuni de fraudă şi angajări fictive la cel mai înalt nivel!
Controale de la Parlament şi ANI la cabinetele senatorilor şi deputaţilor argeşeni

controale la cabinetele parlamentare foto 2Se anunţă momente cu adevărat complicate pentru parlamentarii argeşeni. Mai precis, pentru aceia dintre ei care au considerat că angajările şi salarizarea personalului cabinetelor parlamentare pot fi făcute… în avantajul lor. În perioada următoare, aleşii vor fi ţintele unui control complex, care va veni din două direcţii. O dată de la Senat şi Camera Deputaţilor, după caz, şi o dată de la Agenţia Naţională de Integritate.
Concret, este vorba despre o verificare amănunţită a situaţiei angajărilor de la cabinetele parlamentare, deoarece există sesizări depuse la ambele instituţii potrivit cărora o parte dintre aleşii Argeşului nu doar că au angajat fel de fel de curvuliţe pe care le iubeau pe bani publici, ei sau oameni din echipa lor, dar şi că s-au comis angajări fictive, că nu s-au plătit în realitate salariile trecute în actele de angajare şi statele de plată etc.
Chiar dacă par acuzaţii nu foarte grave, în contextul luptei anticorupţie aflate în derulare în acest moment, „Ziarul de Argeş” vă garantează că există parlamentari care plătesc salariile cu întârziere de luni de zile, că există diferenţe semnificative între salariile plătite şi cele… decontate, că s-au angajat pe cabinete parlamentare persoane care în realitate „prestau” pentru diverse firme şi companii unde lucraseră înainte să devină consilieri parlamentari, că s-a încălcat legislaţia ANI în mod flagrant etc. Iar vinovaţi se fac, deopotrivă, parlamentari din PNL şi PSD, care s-au jucat cu banii publici într-o manieră inadmisibilă.controale la cabinetele parlamentare foto 1
Există cabinete parlamentare unde fluctuaţia de personal a fost incredibilă, iar prejudiciul creat printr-o salarizare incorectă este incredibil de mare. Pentru că s-au băgat în buzunar, fără pic de ruşine, bani cu care s-ar fi putut da salarii decente pentru mulţi tineri de care politicienii obişnuiesc doar să-şi bată joc în campaniile electorale, când îi muncesc mai rău ca pe sclavi.
Ca să vedeţi că nu exagerăm vă dăm şi trei prenume de angajaţi cu probleme: Dan, Corina şi Elena. Primii doi victime, iar cel de-al treilea profitor. În curând, amănunte explozive. Pe care nimeni nu vi le-a spus până astăzi!
D.M.D.

Lasa un raspuns