Sub influenţa fostei proxenete Lavinia Năstase, primăriţa Jenica Dumitru a transformat oraşul Ştefăneşti în balamuc

0
643

Opinia publică din judeţ este bombardată în fiecare zi cu noi informaţii de pe frontul de la Ștefănești. Fiindcă s-au amestecat în scandal câteva ziare şi site-uri obişnuite să dezinformeze pe bani (pe bani puţini, pentru că proştii de obicei sunt ieftini!), mesajele sunt contradictorii, iar cititorii par derutaţi. Este necesar să punem lucrurile în ordine şi să limpezim apele.

În ultimele zile, un grup de presiune coordonat de bolnava psihic Lavinia Năstase instigă locuitorii oraşului Ștefănești împotriva viceprimarului Ion Mihalcea şi a majorităţii care conduce Consiliul Local Ștefănești. Temele aruncate în spaţiul public sunt diverse: de la probleme reale ale comunităţii (dar neimputabile celor atacaţi) până la chestiuni inventate şi atribuite celor transformaţi în ţintă.

În realitate, este foarte simplu să deosebeşti negrul de alb. Primăriţa Ioana Jenica Dumitru, o caricatură de edil, joacă un teatru prost de fiecare dată. Orice reproş au cetăţenii, ea susţine fie că e o problemă pe care nu o putea rezolva într-un an şi jumătate de când este primar, fie că nu este susţinută de Consiliul Local în toate proiectele pe care le-a iniţiat. Evident, bate câmpii fără pic de graţie!

Funcţia de primar la Ștefănești nu s-a inventat pentru alde Jenica. A mai fost primar şi Dumitru Nistor, de la PSD, urmat de Dorin Bărbuceanu, de la PNL, ca să ne referim doar la ultimii doi edili. Nu au existat până la Jenica scandaluri între primar şi consilierii locali! Totul a mers bine, s-a colaborat decent şi, pas cu pas, Ștefănești a devenit din comună oraş şi s-a transformat într-o zonă rezidenţială ultracăutată.

Problema o reprezintă astăzi primarul. Ioana Jenica Dumitru este singura vinovată pentru tot. A adus-o cu ea, în calitate de consilier personal, pe Miss Autopsia, o dementă agresivă şi isterică ce are deja vreo 10 plângeri penale. A mai combinat câţiva dobitoci, în majoritate scandalagii certaţi cu legea, şi a pornit un război dement cu toată lumea.

S-a certat cu preşedintele PSD Argeş Şerban Valeca, pe care l-a acuzat că a ameninţat-o că-i va da un cap în gură (evident că bătea câmpii!), şi a refuzat să se prezinte la şedinţa Biroului Permanent Judeţean social-democrat unde să-şi explice comportamentul ilogic şi degenerat în faţa colegilor şi a şefilor săi.

S-a certat cu preşedintele CJ Argeş Dan Manu şi cu prefectul Emilian Dragnea, năvălind cu vreo câţiva cretini isterici în plină şedinţă a Colegiului Prefectural, unde a făcut scandal pe tema transportului în comun. Uitând că treaba ei este să rezolve situaţia, nu să se comporte ca o ţaţă vulgară.

S-a certat cu colegii ei din CL Ștefănești şi cu viceprimarul Ion Mihalcea, pe considerentul că aceştia nu vor s-o lase să toace zeci de miliarde lei din bugetul urbei pe fel de fel de tunuri, de genul studiilor de fezabilitate, şi nici nu i-au permis s-o pună pe fosta proxenetă Lavinia Năstase şefă la Casa de Cultură (pe care dorea s-o transforme în Centru Cultural cu personalitate juridică).

Pe locuitorii urbei primăriţa Jenica îi minte ca la festival, dând vina de fiecare dată pe altcineva, de obicei pe cel care nu se află de faţă. Fie viceprimarul, fie conducerea CJ Argeş, fie cei de la PSD, fie consilierii din Opoziţie, fie cei de la Piteşti, de fiecare dată altcineva este de vină pentru incompetenţa şi lipsa de eficienţă ale administraţiei pe care o conduce!

Astea sunt faptele. Nu există o altă abordare corectă. Este evident că, atâta vreme cât într-o tabără se află o nemernică precum Miss Autopsia, o persoană abjectă şi putredă până în măduva oaselor, nici angajatoarea ei nu poate fi altfel. Doar cine se aseamănă se adună!

Vom reveni!

D.M.D.

P.S. Nu există nicio posibilitate reală pentru primăriţa Jenica şi pentru susţinătorii ei decervelaţi să demită CL Ștefănești. În schimb, pentru ilegalităţile comise, pentru climatul de spital de boli mintale pe care l-a instaurat în primărie, Jenica Dumitru poate fi suspendată şi apoi demisă prin referendum!

Pentru că, trebuie înţeles o dată pentru totdeauna, la Primărie e una, la bară e altceva!

Lasa un raspuns