Știrea zilei! Simona Halep, cuplată cu un cunoscut piteștean! (Și nu, nu este Smiley!)

0
396

Iată că s-a descoperit și cine este iubitul oficial al Simonei Halep – Radu Marian Barbu, originar din Pitești, jucător de tenis și el!

Născut pe 16 octombrie 1983, Radu Barbu este originar din Pitești, fiind bun prieten cu Adrian Ungur, cu care a făcut pereche la dublu. Cei doi amorezi au petrecut recent o vacanță romantică în Italia, unde au fost surprinși de paparazzi.

Cariera lui Radu Barbu nu a fost una atât de strălucită ca a iubitei sale. Cel mai bun loc ocupat în tenis a fost 1.151, poziție ocupată pe 16 august 2004. Premiile câștigate din tenis – doar 3.217 dolari. Radu Marian Barbu a jucat la Texas Christian University cu Andrei Mlendea, Simion și Brighiu (primul este actualul antrenor al lui Marius Copil – cel mai bine clasat jucător al României).

Anul acesta, Radu Barbu a fost directorul turneului Comesad BCR Open, organizat la Pitești (31 iulie – 6 august), la care Adrian Ungur și Florin Mergea au fost capete de afiș. Iubitul lui Halep lucrează ca antrenor de tenis pentru copii. 

 

Lasa un raspuns