Stația de pompare de la Bradu este funcțională

0
273

După o așteptare de mai bine de un an, brădenii pot sta liniștiți în caz de precipitații abundente: stația de pompare de la Bradu este perfect funcțională! Ieri a fost testată instalația de pe platoul de la Geamăna, timp de trei ore, iar rezultatele sunt favorabile.

Au fost prezenți la teste viceprimarul, dirigintele de șantier, producătorul instalației și antreprenorul lucrării. Totul a funcționat în parametrii normali, fiind pompată în instalație și apoi evacuată o cantitate de 12 mc de apă în 3,7 min. Se așteaptă ca până la finele săptămânii, Strada Livezilor să fie redeschisă traficului rutier.

Cu ocazia finalizării lucrărilor, inginerul Silviu Făgărașu (foto stânga), directorul general al S.C. CONSULTING PARTENER CONSTRUCT – firmă care s-a ocupat de întregul proiect, a transmis și un mesaj de mulțumire tuturor celor care s-au implicat în proiect: „Mulțumesc colegilor și colaboratorilor pentru sprijinul acordat în realizarea acestui obiectiv de investiții foarte important, așteptat de locuitorii din zonă de mai bine de 7 ani!”

 

Lasa un raspuns