Stăpânul Mircea Andrei îşi bate joc de piteşteni pregătind candidatura securistului acoperit Robert Turcescu la Primăria Piteşti

0
429
  • Primul pas: falsificarea sondajelor de opinie!

mircea_andreiParticipanţii la balul organizat anual de săptămânalul „Ancheta” pe banii participanţilor (înjuraţi tot anul în paginile săptămânalului!) au constatat un lucru incredibil. Ex-senatorul Mircea Andrei, zis Stăpânul, s-a prezentat la eveniment însoţit de un piteştean pe care n-am niciun dubiu că-l dispreţuim cu toţii la fel de mult. Este vorba despre Robert Turcescu, cel mai puţin obiectiv jurnalist din România, un băsist odios şi, atenţie!, un securist infiltrat în presă (după cum singur a recunoscut!).

„Ziarul de Argeş” a exclus o candidatură a lui Robert Turcescu la Primăria Municipiului Piteşti din partea însăilării politice a lui Mircea Andrei. Ne-am bazat pe logică, bun-simţ, intenţia de vot a electoratului piteştean şi pe lipsa de orice notorietate şi forţă politică a PAM.

Ei bine, se pare că am greşit noi. În sensul că foamea de bani este maximă, iar frica de ridicol este inexistentă la un individ care s-a compromis definitiv ca gazetar recunoscând public faptul că a acţionat ca ofiţer acoperit în interiorul breslei jurnalistice!

robert_turcescuDeci iată cum stau lucrurile. Mircea Andrei şi partidul său sunt două zerouri barate în Argeş. Nici dracu’ nu ştie că individul şi-a făcut partid, nici naiba nu-i simpatizează pe cei din adunătura fostului senator, majoritatea traseişti politici notorii, indivizi compromişi etc. Atunci, ex-senatorul de Dâmboviţa s-a gândit să se folosească de notorietatea lui Robert Turcescu (care-i este amic vechi, fiind pus de Andrei şi preşedinte la o asociaţie profesională a jurnaliştilor unde chiar ex-senatorul născut în Olt s-a autonumit secretar sau ceva!) pentru a-i transfera o parte din ea Partidului pentru Argeş şi Muscel. Nu are relevanţă că este o notorietate negativă atâta vreme cât Mircea Andrei intenţionează să obţină doar câţiva consilieri judeţeni şi municipali care să-i permită fel de fel de combinaţii şi înţelegeri politice de genul celor care l-au făcut celebru. Şi înjurat în egală măsură!

Deci este foarte probabil ca Robert Turcescu să candideze la Primăria Piteştiului. Motivul este unul singur: să-i aducă notorietate partidului avorton înfiinţat de Andrei şi gaşca lui de traseişti. Cred că este clar pentru toată lumea cum a fost convins Turcescu de către Mircea Andrei, nu-i aşa? Deloc ieftin, să ştiţi!

Până una-alta, banda de dezinformatori aflaţi în slujba Stăpânului s-a pus pe lucru. Prima minciună ordinară, abjectă, împuţită este că, într-un sondaj de opinie efectuat recent, Robert Turcescu s-a clasat pe locul al doilea în intenţia de vot a piteştenilor.

Doar nesimţirea fără margini egalează tupeul acestor mincinoşi siniştri. Cine să-l voteze pe un securist ca Turcescu? Până şi ca jurnalist, penibilul sub acoperire nu era iubit de nimeni, emisiunile lui făcând întotdeauna rating sub 1%! Adică nu se uita nici dracu’ la el! Să le spui piteştenilor că Robert Turcescu este favoritul lor înseamnă să fii un mare-mare-mare NESIMŢIT! Aidoma şi făcătorii de sondaje mincinoase!

Deci Robert Turcescu nu este pe locul al doilea în niciun sondaj. Are probabil 2% din intenţia de vot! Iar în ceea ce ne priveşte, promitem să nu-l lăsăm pe Mircea Andrei să-şi facă jocurile mincinoase în Argeş, aşa cum nu l-am lăsat nici în 2012.

D.M.D.

Lasa un raspuns