Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti a ajuns un focar Covid din cauza incompetenţei directorului medical numit de PNL, medicul ortoped Gabriel Copciag

0
1798

Din nou Argeşul este cel mai grav afectat judeţ din România, cu 87 de cazuri noi! Aşa va fi mult timp de acum înainte, timp de luni bune. Vom ajunge la sute de cazuri pe zi foarte curând!

Am scris, încă din luna aprilie, că Argeşul va fi judeţul cel mai grav afectat de coronavirus. Pentru că este condus de liberali cu IQ subunitar, cu pretenţii de mici dictatori. Ei n-au făcut altceva decât să-i ameninţe şi să-i intimideze pe managerii spitalelor, să le facă dosare penale medicilor care au îndrăznit să le spună că nu sunt sclavii lor, să amendeze – în fruntea jandarmilor şi poliţiştilor – firme şi persoane fizice!

Fostul director al DSP Argeş, medicul militar Alexandru Guiţă, numit abuziv de PNL (deşi exista un director, Sorina Honțaru, care câştigase un concurs pe funcţie!), a făcut praf sistemul de sănătate argeşean. După care, ca orice liberal care se respectă, a demisionat sub motivaţia incredibilă că… are treabă acasă!

A rămas în funcţie, din partea PNL, un alt doctor catastrofă. Este vorba despre Gabriel Copciag, director medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, un individ incompetent care a bulversat complet activitatea în spital. Sunt zeci şi zeci de cazuri de medici, asistente, infirmiere şi pacienţi depistaţi pozitiv în fiecare zi, sunt sute de pacienţi ţinuţi cu orele în soare ca urmare a procedurilor stupide coordonate de Copciag.

Numai că presa locală, fidelă obiceiurilor ei de a pupa în cur reprezentanţii puterii, nu spune adevărul şi preferă să-l preamărească pe Gabriel Copciag, lăudându-l din interes. Asta deşi secţia de ortopedie, condusă în mod direct de liberalul Copciag, este un focar de Covid!

Zilele viitoare ne vom confrunta, garantat, cu o explozie a numărului de cazuri. Pentru că PNL nu vrea să testeze masiv, preferând să-i hăituiască pe asimptomatici cu poliţia şi jandarmeria. CCR i-a oprit câteva zile, dar de săptămâna viitoare o vor lua de la capăt cu hinghereala argeşenilor!

În mod normal, medicul ortoped Gabriel Copciag ar trebui să demisioneze urgent şi să lase locul altora care ştiu ce fac. Asta înainte să moară cu zile alţi conjudeţeni de-ai noştri care-şi caută salvarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti şi găsesc doar un pat de scânduri!

D.M.D.

Lasa un raspuns