Spectacol cu proiecții și décor futurist de Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret organizat de Centrul Cultural Mioveni

0
73

Duminică, Centrul Cultural Mioveni a marcat Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret printr-un spectacol cu totul deosebit, inovativ, bazat pe tehnologie, cu proiecții și decor futurist.

Reușita acestui spectacol pentru copii s-a simțit în atmosferă și starea de bine care au cuprins publicul încă de la primele momente, consemnată pe deplin de căderea cortinei în ropote îndelungi de aplauze.

“HAI HUI PRINTRE STELE” este un spectacol cu text original de Salex Iatma, muzică special compusă de Cári Tibor, coregrafie de Mariana Gavriciuc, proiecții de Diana Iacomir Veve și un univers cosmic impresionant creat de scenografa Andreea-Diana Nistor, regizat de Laurentiu Tudor.

Tinerilor și talentaților actori din cadrul Trupei de Teatru Ludicus, echipei de producție, Centrului Cultural Mioveni și tuturor celor s-au implicat și au contribuit la reușita acestui proiect le transmit sincere mulțumiri!